• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Şırnak'ta trafik kazası:1 Ölü 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak-Cizre Karayolu Kumçatı beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ölürken 1’i çocuk 2 kişide yaralandı.

Edinilen Bilgiye göre kaza bugün saat 15.30 sıralarında Cizre’den yola çıkarak Şırnak’a doğru giden Mahmut Tetik (59) yönetimindeki aracın yoldan karşı karşıya geçmeye çalışan Hüseyin Demir(9)’e çarpması sonucu meydana geldi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 73 AH 773 plakalı otomobil sürücüsü olan Mahmut Tetik, Kumçatı Beldesi yakınlarında, yolda karşıdan karşısına geçmeye çalışan Hüseyin Demir’e çarptı.

Çarpma sonrası yoldan çıkan otomobil yolun kenarına savrularak yan yattı.

Aracın savrularak yan yatması anında aracın camından dışarı çıkan Fatma Dal yan yatan aracın altında kaldı. Araç sürücüsü Mahmut Tetik ve araçta bulunan Saliha Tetik ise araçtan yaralı olarak çıkarıldı.

Çevrede bulunanların yardımı ile araçtan çıkarılan yaralılar olay yerine çağırılan Jandarma ve 112 acil ekiplerince müdahale edildi.

Aracın altında kalan Fatma Dal, olay yerinde hayatını kaybederken, diğer 3 yaralı ise olay yerine gelen 112 Acil ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılarak daha sonra Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Fatma Dal, Hastane morguna kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir