• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Tatvan`da Hafize olan 16 genç kıza taç giydirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tatvan Saadet Camiinde hafızlıklarını tamamlayarak belge almaya hak kazanan 16 genç Hafize için, ödül merasimi düzenlendi.

Program, Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Programda yapılan konuşmada günün anlam ve önemine değinilerek,  “Bugün burada taçlarını takacağımız Hafize kardeşlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun.`` denildi.

Merasimde, Saadet Camii hizmetleri bünyesindeki Erdemli Çocuklar Kreşinin öğrencileri de ilahiler eşliğinde semazen gösterisi yaptı.

Yapılan semazen gösterisi renkli sahnelere sebep oldu. İcazetlerini alan Hafizeler ise Kuranı Kerim ziyafeti verdi.

İlahilerin okunduğu etkinlikte daha sonra sakalı şerif ziyareti gerçekleştirildi.

İlke Haber Ajansına açıklamada bulunan Saadet Camii İmam Hatibi Mesut Dağdağan, Saadet Camisinin yıllardır Tatvan`da birçok hizmete rehberlik yaptığını belirterek, “ Bu gün bizim için çok mutlu bir gün. Saadet Camii Elhamdülillah yıllardır Tatvan`da birçok hizmete rehberlik yaptı. Hamdolsun bu gün de bunlardan birini yaşamaktayız. Hafızlığını bitiren 16 tane kızımızın taç ve icazet merasiminin yanı sıra, saadet camii hizmetleri bünyesindeki Erdemli Çocuklar Kreşi öğrencilerimizin gösteresi ve sakalı şerif ziyaretleri yapıldı.” ifadelerini kullandı.  (Menderes Beysülen-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir