• DOLAR 32.512
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2436.287
  • ...
HDP listesi “Hristiyan Demokrat Parti” listesi gibi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, HDP'yi sert ifadeler ile eleştirdi.

 

HDP'nin aday listelerindeki Hıristiyan adayların ve Lut kavminin hastalığına yakalanan kişilerin çokluğuna dikkat çeken Gök, HDP'nin aday listesinin Hristiyan Demokrat bir partinin aday listesi gibi olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden HÜDA PAR'ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Gök ve beraberindeki heyet, Yolağzı (Derindbê) köyünü ziyaret etti.

Burada halk ile buluşan Gök, vatandaşların sorunlarını dinledi ve Hür Adayların hedefleriyle ilgili köylüleri aydınlattı.

Köy halkına hitap eden Gök, HDP'nin aday listesine tepki gösterdi. Gök,"HDP'nin 550 kişilik aday listesine bakıldığında bunlar Müslüman bir ülkenin meclisine değil Hristiyan bir devletin meclisine adaylarını göndermek istiyorlar. Listeleri sanki Avrupa hırstıysan Demokrat Partinin listesidir. Listelerinde Ezidi'si var, Luti kavminin hastalığına yakalananlar var, Ermeni'si var. Sanki Avrupa veya Komünist bir ülkedeki bir Meclisin adaylarıdır. Bu listeyi kimin önüne getiriyorlar. Besmele çekip de her hayırlı amellerine başlayan insanlara, ‘alın bunlar sizin adaylarınızdır` diyorlar.” şeklinde tepki gösterdi.

Partilerinin bu zihniyet tarafından en az 300 defa saldırıya uğradığına dikkat çeken Gök, sözlerini şöyle sürdürdü: “Acaba, 2-3 yıllık bir parti neden bu zihniyet tarafından en az 300 defa saldırıya uğradı? Çünkü bu zehirin tek panzehirinin HÜDA PAR olduğunu herkesten daha iyi biliyorlar. Bakın 6-8 Ekim olayları, vahşeti oldu. Hepiniz televizyonlardan seyrettiniz. Kurban bayramında bu zihniyet ne yaptı? Ve kimin emriyle yaptı? Kobani için bu Müslüman halkı kurban etmek istediler. Fakat Allah`a hamd olsun ki, başaramadılar. Peki, onlar bu katliamları işlerken, ambulanslarımıza, camilerimize, kendisinden İslam kokusu gelen her ferde saldırılarını yaparken, devlet, asker ve polis neredeydi? Çekilmişlerdi. İşte, bizim de bu sitemimiz var. Ve inanıyoruz ki, bu sitemimiz de haklıyız.”

Bu geminin batmaması için çok çalıştıklarını belirten Gök, “Biz bu geminin dış mihraklar ve içteki hainlere karşı batmaması için elbirliği ile hem dünyamız hem ahiretimiz için buna el atmak zorundayız. Bu şarttır. Allah şahittir dediğimiz gibi, biz halkımızın efendisi olmak için, patronu olmak için aday olmadık. Biz bu halka hizmetkâr olmak için aday olduk.” dedi.

Ziyaret sırasında köy halkı da Aydın Gök`ü mecliste görmek istediklerini ifade ettiler. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir