• DOLAR 32.521
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2432.184
  • ...
Girişimciler sertifikalarını aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van TSO Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik kursu sona erdi. Yapılan törenle kursiyerlere sertifikaları verildi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan törene Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva,  Yönetim Kurulu Üyesi Metin Abi,  Meclis Başkan Yardımcısı Bülent Harman, Van Vakfı Başkanı Müjdat Çelik ve Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Eren Görsel Görmen ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile birlikte KOSGEB Temsilcisi katıldı.

“500 genç girişimci kardeşimize girişimcilik sertifikası verdik”

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, kent ekonomisinin canlanması için genç girişimcilerin ticari hayata atılmasının çok önemli olduğuna değinerek, genç girişimcileri her zaman destekleyeceklerini ifade etti.

Bugüne kadar yaklaşık 500 genç girişimciye Girişimcilik Sertifikası verdiklerini belirten Takva, “Burada önemli olan sertifikalarını alan kişilerin iş hayatına atılmasıdır. Açılan desteklerden faydalanması, bir işletmeye can vermeleri, hayata geçirmeleri önemli bir kazanım olacaktır. Bu nedenle girişimcilerimiz bizim için oldukça önemlidir.” şeklinde konuştu.

Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Eren Görsel Görmen de yeni girişimcilerin ekonominin can damarı olduklarını belirterek “Yeni işletmeler ekonomiye can katar. Bugün sertifika alacak girişimcilerimizin iş hayatına atılmaları en büyük dileğimiz.” dedi.

KOSGEB Temsilcisi Sinan Kibar Sertifika alacak kursiyerlere destekler konusunda bilgilendirme yaparak, iş hayatına atılacak girişimcilere her zaman kapılarının açık olduğunu ve her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.  

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. (Murat Dalgın-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir