• DOLAR 32.586
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2412.453
  • ...
Eyübiye Caddesi esnafından Yavuz'a yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında Eyübiye Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yavuz, ziyaret ettiği cadde esnafı tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Ziyaret ettiği esnafla bir müddet sohbet eden Yavuz, esnafın söz konusu sorunlarını gerekli platformlarda dile getireceğini söyledi. Eyübiye mahallesinde tapu sorunu yaşadıklarını belirten esnaf, siyasilerin seçim dönemleri dışında halkın sorunlarıyla ilgilenmediklerini ileri sürdü.

Bir esnafın yanında çay içip sohbet eden Yavuz, Müslümanların parçalanmışlığını dile getiren esnafa bu zamanda ittihad etmenin zor olduğunu ama hayırlı işler konusunda ittifak edilmesi gerektiğini belirtti.

Cadde üzerinde duran bir engelli vatandaşla tokalaşan Yavuz, asıl engelliliğin hakkın mesajını anlayamama olduğunu söyledi.

Gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğu görülen engelli vatandaş, Yavuz’a dua etti. Bir dönerci dükkânına giren Yavuz’un, döner bıçağını alarak döner kesmeye çalışması renkli görüntüler oluşturdu.

Cadde üzerinde esnaf ziyaretini devam ettiren Yavuz, bir kıraathaneye uğrayarak orada oturanlara yönelik kısa bir konuşma yaptı. Burada gençliğin düştüğü vahim tabloya dikkat çeken Yavuz, toplumdaki gelir dengesizliğini hatırlatarak İslam’ın bir emri gereği yoksullukla mücadele edeceklerini söyledi.

Bu arada Yavuz’un TV programını seyreden bir şahsın HDP’nin LGBTİ ile ilgili iddialarının doğruluğunu sorması üzerine ise Yavuz, HDP parti programındaki LGBTİ’lere yönelik yaklaşımını ve HDP’nin kadınların da namus anlayışını değiştirmeye yönelik söylem ve faaliyetlerini anlattı.

Kendilerinin hem dil hem din hem de namusa sahip çıkan bir anlayışı desteklediklerini ifade eden Yavuz, anlattığı şeyleri araştırmasını doğru olmaması durumunda kendisini arayıp ‘sen yalancısın’ diyebileceğini söyledi.

Esnaf ziyaretlerine devam eden Yavuz, başka ilginç bir olayla karşılaştı. Yavuz’un yoluna çıkan bir esnaf, günler öncesinde rüyasında Yavuz’u gördüğünü tam o sırada sabah ezanıyla uyandığını o günden sonra Yavuz’u mutlaka ziyaret edip tanıma kararı aldığını bu ziyaretin bir vesile olduğunu belirtti.

Eyübiye Caddesi esnafından yoğun bir ilgi gören Yavuz, esnafın yoğun ilgisinden teşekkürlerini sunarak esnafın var olan sorunlarının çözülmesi için elinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. (İLKHA)





























Bu haberler de ilginizi çekebilir