• DOLAR 32.372
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2325.69
  • ...
Yapıcıoğlu Hayvan Pazarı esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Hayvan Borsası esnafını ziyaret etti. Sorunlarını anlatan esnaf, HDP'li belediyenin hiç bir hizmetinin olmadığını ve çoğu zaman da ayrımcılık yaptığını söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Yapıcıoğlu, ziyaret programı kapsamında Diyarbakır Hayvan Borsası esnafının sorun ve beklentilerini dinledi.

HÜDA PAR Sur İlçe Başkanı Mahmut Akgül`ün de katıldığı ziyarette Yapıcıoğlu`na sıkıntılarını anlatan esnafın büyük bir bölümü, işlerinin kötü olmasından yakındı.

İşlerinin önceki yıllara oranla büyük ölçüde düştüğünü kaydeden esnaflar, HDP'li belediyenin ayrımcılık yaptığını ve halka hizmet etmediğini söyledi.

Hayvan Pazarı civarında iş yeri olan Ali Direkçi isimli esnaf, Yapıcıoğlu`na belediyenin ayrımcılık yaparak hizmet etmediğini söyledi.

Hayvan Pazarı civarında 5 yıldır esnaflık yaptığını belirten Direkçi, “Biz çöp konteyneri istedik. Farklı görüşte olduğumuzu ileri sürerek bize çöp konteyneri bile vermediler. Kendi imkânlarımızla çöplerimizi döküyoruz. Görüş farklı olunca hizmette olmuyor. Esnafın en fazla olduğu yer burası olduğu halde bu bölgeye çöp bidonu bile bırakmıyorlar.” şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.

Söz konusu sıkıntıyı not aldıran Yapıcıoğlu, konuyla ilgileneceğini söyledi.

Hayvan pazarındaki esnaflar ve diğer vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yapıcıoğlu daha sonra buradan ayrıldı.        (İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir