• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Tarsus'ta bir çocuk Berdan Barajında boğularak can verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus’ta arkadaşlarıyla gezmek için gittiği Berdan Barajında suya giren 15 yaşındaki Muhammet Yüksek, boğularak can verdi.

Alınan bilgiye göre; Tarsus İbrahim Kozacıoğlu Ortaokulunda 8’nci sınıfta öğrenim gören ve Bağlar Mahallesinde oturan Muhammet Yüksek (15), sabah saatlerinde bir grup arkadaşı ile birlikte gezmek için Berdan Barajına gitti.

Burada suya gireceğini belirttikten sonra suya giren Muhammet Yüksek, bir anda çırpınmaya başladı. Muhammet’in çırpındığını fark eden arkadaşlarından biri hemen suya atlayarak kurtarmaya çalıştı, ancak Muhammet bir anda akıntıya kapılarak suda kayboldu.

Olay yerine polis ve 112 Acil sağlık ekipleri sevk edilirken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kurtarma ekipleri (MER-KUR) Berdan Barajında arama çalışması başlattı. MER-KUR bünyesinde görev yapan dört balık adam tarafından aranan Muhammet Yüksek’in cesedi, balık adamların yaklaşık dört dalışının ardından gözden kaybolduğu yerden yaklaşık 10 metre uzaklıkta suyun dibinde bulundu.

Muhammet’in cesedi, balık adamlar tarafından sudan çıkarıldı.

Olayı duyarak Berdan Barajına gelen Muhammet Yüksek’in ailesi sinir krizleri geçirirken ceset torbasına konulan çocuğun cansız bedeni, ambulans ile Tarsus Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.   (A. Hakim Kurt-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir