• DOLAR 32.564
  • EURO 34.726
  • ALTIN 2411.152
  • ...
Bitlis bağımsız adayı Karakaya STK ziyaretlerini sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis bağımsız milletvekili adayı Cengiz Karakaya, 7 Haziran`da yapılacak genel seçimler öncesi STK ziyaretlerini sürdürüyor. Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında Nasıroğulları Sosyal Dayanışma Derneğini ziyaret ederek destek istedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Karakaya`ya İl Başkanı Celal Gül, kanaat önderleri ve çok sayıda kişi eşlik etti. Yüzde 10`luk baraj zulmü nedeniyle bağımsız adaylar olarak seçime girdiklerini hatırlatan Karakaya, Meclise girmeleri halinde ümmetçi bir anlayışla bu halkı kucaklayacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Bizler olaylara ferdi olarak, mezhepsel veya ırksal olarak bakmıyoruz. Olaylara ümmetçi bir anlayışla bakıyoruz. Hiçbir kardeşimizi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, bölüştürmeden insani ve İslami haklarına sahip çıkmak ve onların sorunlarına çözüm bulmak adına yola koyulduk. Halkımızı yönetmeye talip olduk. Eğer ki halkımız da bizlere bu yetkiyi verip meclise gönderirse inşallah bu güne kadar yapılmamış güzellikleri göstereceğiz."

"Kürt sorunundan ekonomik sorunlara, işsizlikten ahlaki yozlaşmaya dek kronikleşmiş birçok sorunun İslami ve insani bir perspektifle çözmek için var gücümüzle çalışacağız." diyen Karakaya  "Var olan sorunları kendilerine siyaset malzemesi veya örgütsel çıkar haline getirenlerin yanlışlarını düzeltmek için mücadele edeceğiz. Halkımızın menfaatine olmayan her türlü girişimleri halkımıza şikâyet ederek bunların yasalaşmaması için çaba sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden dernek yöneticileri, olaylara ümmetçi bir yaklaşımla bakılmasının kendilerini memnun ettiğini dile getirerek 7 Haziran`da yapılacak seçimler için bağımsız adaya başarılar dilediler.  (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir