• DOLAR 32.371
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.545
  • ...
Kılınç, Mardin Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin bağımsız milletvekili adayı ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Bağımsız aday Kılınç, aralarında HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman'ın da bulunduğu bir heyetle birlikte, Mardin İstasyon Mahallesi'nde bulunan Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Yapılan ziyaretler  sırasında Kılınç`a esnafların büyük ilgi gösterdiği görüldü. Yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren esnaflar, kendisine hayır duasında bulunarak, seçilmesi için kendi çevrelerinde çalıştıklarını dile getirdiler.

Seçildiği takdirde seçmenlerinin mahcup olacağı hiçbir adımı atmayacağını belirten bağımsız aday Kılınç ise şunları söyledi: “Seçildiğim takdirde sizin mahcup olacağınız hiçbir adımı atmayacağız. Mazlumların, mahrumların, fakirlerin, yetimlerin ve kimsesizlerin sesi olacağız. Çalışmalarımız hem insani, hem İslami olacak. Mecliste de İslami bir muhalefet yapacağız. Ve bölgemizde yapılan zulümlerle kesinlikle mücadele edeceğiz. Ahlaksızlık almış başını gidiyor ve kimse kendine dert etmiyor. İnşallah ahlaki yozlaşmayla da mücadele edeceğiz. inşallah seçildiğimiz takdirde bizimle gurur duyacaksınız.” dedi.  (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir