• DOLAR 32.557
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2424.877
  • ...
Dört ayrı kazada 9 ölü 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber Haber Merkezi

Bolu: Bolu'da tır ile otomobil çarpıştı, 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Mudurnu-Akyazı karayolunun Bekdemirler köyü yakınlarında Mehmet Yılmaz yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen Ali İhsan Erdem idaresindeki tırın çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

 

Kazada, otomobilde bulunan Emine Yılmaz ile Fadime Günbal olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Mehmet Yılmaz, eşi Pembe, çocukları Birol ve Elif Yılmaz yaralandı.
Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından İzzet Baysal Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.
 

Balıkesir: Balıkesir'de traktör ile tankerin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Ahmet Altıntaş (71) idaresindeki 10 ED 193 plakalı traktör, Balıkesir-Savaştepe karayolunun 5. kilometresinde, karşı yönden gelen Nizam Deniz'in kullandığı 10 V 9365 plakalı tanker ile çarpıştı.

Kazada, traktör sürücüsü Altıntaş ile aynı araçta bulunan Çelik Arslantekin (76) ve Zafer Kahraman (16) olay yerinde yaşamını yitirdi. Tankerin sürücüsü Deniz ise yaralandı.

Cesetler, Atatürk Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Aynı hastanede tedavi altına alınan Deniz'in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Malatya: Malatya'da, AK Parti'nin düzenlediği mitinge katıldıktan sonra motosikletle Hekimhan ilçesine dönerken trafik kazası geçiren 2 kişiden biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir minibüs, Hekimhan-Malatya karayolunun 17. kilometresinde Selçuk Özel'in kullandığı motosiklete arkadan çarptı.

Kazada, motosiklette bulunan Öztürk Yıldırım, olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan sürücü Özel, ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çanakkale: Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Güvemalan köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti

Kaza, Bandırma-Biga yolu üzerinde bulunan Güvemalan köyü yakınlarında bölünmüş yol çalışmasının olduğu kısımda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muharrem Tilgen (48) idaresindeki 17 HY 501 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Muharrem Tilgen ile yanında bulunan annesi Safaya Tilgen (73), babası Ramazan Tilgen (73) hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri kazayla inceleme başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir