• DOLAR 32.422
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.117
  • ...
Kızıltepe Kaymakamı köy okullarını inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçesine bağlı Doyuran, Eğmirli ve Dikmen mahallerindeki okulları beraberinde İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç ve Şube müdürü Lokman Resuloğlu ile  birlikte ziyaret eden İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş,  yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulunup öğrenciler ile sohbet etti.

Kaymakam Ermiş, Eğmerli köyünde yapımı süren ve Eylül ayında yeni eğitim-öğretim döneminde ilk ve orta okul olarak hizmet verecek 12 derslikli okul ile, Dikmen köyünde yapımı devam eden 24 derslikli Çok Programlı Liseyde incelemelerde bulunup yetkilerden son durum  hakkında bilgi aldıktan sonra anaokulu öğrencileri ile sohbet etti.

Daha sonra Doyuran köyünü de ziyaret eden Ermiş, Orta okulda denetlemelerde bulunup öğrenci, öğretmen ve velilerle bir süre okulun başarısı ve ihtiyaçları konusunda sohbet ettikten sonra, 7. ve 8. sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek, TEOG sınavına iyi hazırlanmalarını, sınavlarda iyi puanlar alıp iyi okullara yerleşmeleri tavsiyelerinde bulundu.

Ermiş, Kızıltepe de fen lisesi açılacağını hatırlatıp, bunun kendileri için bir şans olduğunu dile getirdi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir