• DOLAR 32.377
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.628
  • ...
Bunlar Helake Sebep Olur
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şükrü Gündüz / Doğruhaber
HDP, hazırladığı seçim bildirgesinde din karşıtlığı yanında bütün sapkın ve ahlaktan yoksun marjinal grupları destekleyeceğini ve söz konusu grupların sapkın davranışlarına meşruiyet kazandıracağını taahhüt ediyor.

HDP`NİN ŞOK SEÇİM VAATLERİ!
HDP`nin seçim bildirgesinde sadece medyada çok işlenen, Diyanetin kapatılması yer almıyor. Seçim bildirgesinde yer alan diğer gayri ahlaki talepler insanı şoke ediyor. HDP, seçim bildirgesinin özeti: ‘Eşcinsel evliliklerin önü açılacak. Sapkınlık anayasaya girecek. RTÜK`ün ahlak ilkesi kaldırılacak. Laiklik savunulacak. Din dersi kaldırılacak. Yönetimlerde eşcinsellere söz hakkı verilecek. Eşcinsel sapkınlık okullarda zorunlu ders olacak! İmam hatipler kapatılacak`

HDP`YE OY VERMEK FELAKETTİR
HDP, hazırladığı ahlaksız seçim bildirgesi ile batı illerinde yaşayan Kemalist, laik, marjinal sol gruplar ve LGBTİ çatısı altında toplanan gruplardan oy alıp barajı geçmeyi hedefliyor. Batı illerinde bu vaadleri dillendiren HDP, Kürt illerinde ise eşcinsel sapkınlık vaatlerini gizliyor. Bunun için de özellikle yabancı kelimeler seçilmiş,  HDP`ye oy verip seçim bildirgesini okuyan birçok kişi ise bu kelimelerin anlamını bilmiyor ve HDP`ye ‘Kürt` oldukları için oy verdiğini düşünüyor. HDP`nin hazırladığı seçim bildirgesini değerlendiren âlim ve akademisyenler HDP`ye oy vermenin felaket olacağına dikkat çekiyor.

LUT KAVMİNİ   HELAK EDEN SAPIKLIĞI KÜRTLERE DAYATIYORLAR
Lut kavminin helak olmasına sebep olan sapıklığın bugün HDP tarafından seçim vaadi haline getirildiğine dikkat çeken İTTİHAD Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan, “HDP, PKK ve daha önce ismi BDP olan bu yapıların fikirleri Komünizmdir. Üstad Bediüzzaman, ‘Komünizm mutlak küfürdür` diyor. HDP`nin seçim bildirgesinde yer alanlar insaniyete ve İslamiyet`e terstir. Lut kavminin helak olmasına sebep olan sapkınlığı savunuyorlar. Hayvanlar arasında böyle bir şey yok” şeklinde konuştu.

HDP-PKK KÖTÜLÜĞÜN VE ÇİRKEFLİĞİN MERKEZİ OLMUŞ
Ne kadar kötülük, ne kadar necaset, ne kadar pislik varsa tüm ahlaksızlıkların HDP-PKK`de birleştiğini ifade eden Molla Enver Kılıçaslan, “ Yahudilerin, Hristiyanların, komünistlerin, Kemalistlerin, Laiklerin bütün necasetleri onlarda birleşmiş. Allah Kur`an-ı Kerim`de ‘Bu, Allah`ın murdarı temizden (kâfiri-müminden) ayırıp, bütün murdarları üs üste koyarak, topunu bir araya yığması ve cehenneme atması içindir. İşte onlar mahvolanlardır` diye buyuruyor. Peygamber Efendimiz de bir hadisi şerifte ‘Eğer bir kavimde zina ifşa edilirse, Allah o kavmi helak eder ve o kavmi felaketlere müstahak eder` eğer burada bu fikirlere karşı mücadele eden Müslümanlar olmazsa Allah`u Teala bizi belalara duçar ederdi” şeklinde konuştu.

İSLAM YÜZÜNDEN GERİ KALDIK DİYORLAR
Dindar, şeref ve haysiyet sahibi Kürt milletinin Ortadoğu`nun en dindar kavimlerinden birisi olduğunu söyleyen Molla Enver Kılıçarslan, “Amerika ve israilin oyunları ile PKK-HDP, Kürtleri dinden ve imandan uzaklaştırmak için çalışıyor. Amerika ve israil bu şartlar karşılığında HDP-PKK`ya yardım ediyor. Bunlar Amerika ve Hristiyanların maşasıdırlar. Her konuşmalarında ‘Biz İslam yüzünden geri kaldık` diyorlar. Eğer HDP yönetime gelse milletin namusu, dini, imanı, haysiyeti ve şahsiyeti kalmaz” diye konuştu.

KÜRT HALKINI UYARIYORUZ!
Kürt halkının büyük bir imtihanla karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Molla Enver Kılıçarslan, “Kürt milleti büyük bir imtihan ile karşı karşıyadır. Ya bunlara karşı gelip onları ret eder, ya da Allah-u Teâla onların başına bela ve musibetler yağdırır. Ey Kürt milleti siz Allah`ın varlığına iman ediyorsunuz, Hz. Muhammed`in (s.a.v) onun resûlü olduğuna şahitlik ediyorsunuz ve Kur`an`a iman ediyorsunuz. Kur`an`ı Kerim neyi red etmişse, neyi haram etmişse Kur`an`a inat bir şekilde bunlar o şeyleri savunuyor.  Allah-u Teâla Kur`an-ı Kerim`de, ‘Kim Allah`a ve peygambere düşmanlık edip başkaldırırsa onlar zelil olacaklardır` diye buyuruyor. Allah`ın izniyle bu zihniyete sahip olanlar da zelil olacaklardır. Oyunu onlara veren, onların ortaya koyduğu bu akideyi kabul etmiş olur. Bu da çok tehlikeli bir haldir, bu insanı Allah muhafaza küfre götürür” diye konuştu.

SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ!
HDP gibi sapkın bir partiye oy verenlerin hem dünyada hem de ahirette büyük bir hüsrana uğrayacağını ifade eden Kılıçarslan, “Bizim konuştuğumuz bazı kişiler ‘ben cehenneme de gitsem onlara oy vereceğim` diyor. Adam cehenneme gitmeyi kabul etmiş. Kıyamette bu yaptığından pişman olacak. Ama o zaman iş işten geçmiş olacak. Biz insanları uyarıyoruz; hem dünyanız hem de ahiretinizi heba etmeyin. Biz mesuliyet altında kalmamak için görevimizi yapıp halkımızı uyarıyoruz” dedi.

EŞCİNSEL SAPKINLIK  SEÇİM VAADİ OLDU
HDP`nin ahlaka ve İslami değerlere karşı savaş açtığına dikkat çeken İTTİHAD Başkan Yardımcısı Mehmet Şenlik Hoca, “HDP denilen parti batı zihniyetini Kürt halkına enjekte etmek için kullanılan bir taşeron örgüttür. Bunlar Kürt halkının değerlerine karşı savaş açmıştır. Bu uzun vadeli bir projeydi, tohumları çoktan atılmıştı. Şimdi HDP gibi uygun bir taşeron bu işi yüklenmiş. Kadınla erkek evliliğine karşı çıkıyorlar. Onlara göre kadın tek kişinin nikâhı ile sınırlı kalıyorsa, özgürlüğü elinden alınmış demektir! Onun için şimdi diyorlar ki; ‘bir kadın, erkekle evlenebiliyorsa, kadın-kadınla, erkek de erkekle evlenebilir` Kürtlere bu sapıklığı dayatmaya çalışmalarının sebebi Kürt halkının Müslüman oluşundandır” şeklinde konuştu.

İNSANLAR DA HAYVAN GİBİ OLSUN İSTİYORLAR
Bu zihniyetin insanı hayvanlaştırmaya çalıştığını ifade eden Mehmet Şenlik Hoca, “İnsanoğlu varlığı itibari ile değerli bir varlıktır. Allah-u Teâla ‘Biz insanoğlunu değerli bir varlık olarak yarattık` diye buyuruyor. Yani insan hayvan gibi, istediği her şeyi yapabilen bir özgürlüğe sahip değildir. Böyle bir şey olursa insan ile hayvan arasında bir fark kalmaz. Hayvanda akıl olmadığı için sadece midesini doldurmayı ve şehvetini tatmin etmeye çalışır. Bunlar da insanı hayvanlaştırmak istiyorlar” diye konuştu.

MECLİSE EŞCİNSEL MİLLETVEKİLİ SOKMAK İSTİYORLAR
Müslüman Kürt halkının HDP`nin oyunlarına karşı dikkatli olması gerektiğinin altını çizen Mehmet Şenlik Hoca, “Müslüman bir toplumda utanmadan sıkılmadan eşcinsel sapıklığı anlatıyorlar. Müslüman bir ülkede İslami değerleri ortadan kaldırmaya yönelik cephe almışlar. Müslüman Kürt halkı onların bu oyunlarına karşı dikkatli ve uyanık olmalıdır. Bunların yapmak istedikleri halka iyi anlatılmalıdır. Bunlar ahlaksızlığı ve fuhşiyatı yaygınlaştırmak için çalışıyorlar.

Barajı aşmaları halinde eşcinsel olan kişiler meclise girecek. Biz gericiliğe karşıyız diyorlar! Bunların gericilik dediği şey; İslam`dır, Peygamberimizdir, Kur`an`dır ve sünnettir. Bunlar dine karşı bir savaş açmışlardır. Ama onlar, bunda muvaffak olamayacaklardır. HDP`ye oy veren birçok kişi onların gerçek yüzünü bilmeden onlara oy veriyor” dedi.
İşte bütün insani ve İslami değerleri hiçe sayıp düşmanlığını ilan eden HDP`nin seçim bildirgesi:

‘İNSANLIK SUÇU`NA KARŞILARMIŞ!
6-8 Ekim`de yaşanan vahşetin sorumlusu HDP işkence ve kötü muameleyi insanlık suçu sayacak! “Her türden işkence ve kötü muamele insanlık suçu sayılacak.”

SİLAHLA OY TOPLAYIP SİLAHSIZ ÇÖZÜM VAAT EDİYORLAR

“Partimiz, her koşulda silahsız çözüm ve demokratik siyaseti savunacak.”

SAPIKLIK ANAYASAYA GİRECEK
“HDP, eşitlikçi, cinsiyet özgürlükçü, sosyal, ekolojik ve demokratik bir anayasayı yapmak için tüm gücüyle çalışacak.  Özgürlükleri güvenceye kavuşturan, ekolojik, doğal varlıkların ve hayvanların korunmasını esas alan bir anayasa olacak.
Cinsiyet kotası ile yönetimde temsil kademelerinde eşitlik sağlanacak. Eş başkanlık yasalaşacak”

RTÜK AHLAKSIZ OLACAK
Ahlaksız dizilere ve reklamların yayınlamasına izin veren RTÜK`ün bu uygulamasını az gören HDP, RTÜK`ten rahatsız: “RTÜK, yasakçı, tutucu, ahlakçı bir konumdan çıkarılacak.”

HDP EMPERYALİSTLERLE HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNİ YAPACAK
“Avrupa ve dünya genelinde anti-semitizm, yabancı düşmanlığı, islamofobi ve benzeri insanlık değerlerini ilgilendiren sorunlara yönelik çözümlerin geliştirilmesi amacıyla gerekli işbirliğini yapacak”

HDP LAİKLİĞİ SAVUNACAK
İslam`a olan düşmanlığını gizlemeyen HDP kendisini laikliğin güvencesi olarak görüyor. Bir HDP milletvekili yaptığı bir açıklamada “Bölgede tarikatlar, radikal dinci gruplar oluşmamışsa, PKK ve Öcalan sayesindedir. PKK laikliğin güvencesidir.” Demişti.
Laiklik, HDP`nin seçim bildirgesinde, “HDP, özgürlükçü laiklik anlayışını kararlılıkla savunur” şeklinde yer aldı.

DİN DERSİ KALDIRILACAK
“Zorunlu din dersi uygulamasına son verilerek.”

DİYANET KALDIRILACAK
“Diyanet İşleri Başkanlığı kaldırılacak.”

CEMEVLERİ İBADETHANE OLACAK
“Başta cemevleri olmak üzere, Aleviler`in bütün ibadet mekânları “ibadethane” olarak tanınacak.”

KADINLAR İFSAT EDİLECEK
İslam`ın kadına verdiği değere düşmanlık edip saldıran HDP – PKK, kadınları ifsat edecek. “Bedenimiz, kimliğimiz, emeğimiz bizim. Etek boyumuza da kendimiz karar vereceğiz.”

GENÇLER İFSAT EDİLECEK
“Belli bir yaşam tarzına zorlanan, varlıklarıyla “tuhaf”` bulunan gençlerin cinsel yönelim ve cinsiyet kimliğiyle özgürce yaşaması önündeki engeller kaldırılacak.”

ÜNİVERSİTELERİN KAPILARI EŞCİNSELLERE SINIRSIZ AÇILACAK
“Homofobi, transfobi ve bifobiden arınmış cinsiyetsiz ve engelsiz kampüsler kurulacak.”

AHLAKSIZLIKTA SINIR YOK!
“Partimiz sansürsüz, ücretsiz ve özgür internet erişimini gençlere sağlayacak.”

KADIN ERKEK EVLİLİĞİNE SON VERİLECEK!
HDP`nin, seçim bildirgesinde en çok öne çıkardığı eşcinsel sapıklık uzun uzun anlatılmış.
“Partimiz cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği çeşitliliğini inkâr eden, görmezden gelen ve hâkim olan heteroseksizm (kadın – erkek evliliği) üzerinde yükselen düzene karşı cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği temelli ayrımcılık ve baskıyı ortadan kaldırarak LGBTİ`nin (erkek  erkek evliliği - kadın kadın evliliği) eşit ve onurlu yaşam sürdürebilmelerini sağlayacak.”

HDP İÇİN LGBTİ HAKLARI ÇOK ÖNEMLİ
“Türkiye halklarını ve bu coğrafyada yaşayan tüm farklılıkları tanıyan yeni bir anayasa, LGBTİ`lerin eşitliğini tesis etmek için de elzemdir. HDP, LGBTİ`lerin tanınma sorununu önemli bir problem olarak görerek, eşit yurttaşlığı anayasal güvence altına alacak adımları gerçekleştirecek ve bununla birlikte homofobik ve transfobik toplumsal kültürün dönüşümü yönünde yürütülen mücadeleyi geliştirecek.”

YÖNETİMLERDE EŞCİNSELLERE SÖZ HAKKI VERECEK
“LGBTİ`lerin kendilerine dair söz ve karar sahibi oldukları, örgütlü ve bireysel olarak idari ve siyasi karar mekanizmalarında doğrudan temsil edilebildikleri yerel ve merkezi yönetim yapılanmaları oluşturulacak.”

HDP`YE GÖRE EŞCİNSEL SAPIKLIK EN İYİ ŞEKİLDE KORUNMALI
“Eğitim, sağlık, istihdam, barınma gibi alanlar başta olmak üzere, tüm yasal mevzuatı LGBTİ`lerin eşit yurttaşlar olduğu kabulü ve saldırılara karşı korunması ilkesiyle kapsamlı biçimde düzenlenecek. LGBTİ`lere yönelik ayrımcılık ve şiddete yönelik ulaşılabilir ve sonuç alıcı mekânizmalar oluşturulacak.  cinsel yönelimi, bedensel özellikleri ne olursa olsun hiçbir yurttaş bakıma muhtaç bırakılmayacak.  LGBTİ`lere yönelik ayrımcılığın ortadan kaldırılması için gerekli önlemler alınacak.”

KADIN, EVİNDEN KOPARILACAK
Kadını ifsat etmek için her türlü yola başvuran HDP, kadını evinden koparmak için her yolu deneyecek: “Toplumsal yaşamı kadın, erkek birlikte ve eşit koşullarda yeniden kuracağız”

KADINLAR ERKEK GİBİ ÇALIŞACAK
“Eril, cinsiyetçi işbölümüne, ayrımcılığa ve eşitsizliklere son vereceğiz. Kadınların ve erkeklerin toplumsal yaşamı birlikte ve eşit koşullarda yeniden kurmalarını sağlayacağız.”

KADIN VE ERKEK ARASINDA HİÇBİR BAĞ BIRAKILMAYACAK
“Kadın ve erkek arasında bağımlılığın değil dayanışmanın hüküm sürdüğü yeni yaşamı kuracağız”

EŞCİNSEL SAPIKLIK OKULLARDA DERS OLACAK!
“Eğitim müfredatı, ders kitapları ve diğer materyaller tekçi, cinsiyetçi ve şoven içerikten arındırılacak”

İMAM HATİPLER KAPATILACAK
“İdeolojik saiklerle ve özgürlükçü laiklik ilkesini ortadan kaldıran bir anlayışla okulları ayrıştıran 4+4+4 uygulamasına son verilecek.”

EŞCİNSELLER İÇİN   POZİTİF AYRIMCILIK!
“Dezavantajlı ve ezilen cinsiyet grupları için pozitif ayrımcılık ve kota politikası uygulanacak.”

AHLAKSIZLIK ZORUNLU  DERS OLACAK
Din dersini kaldırmayı vaat eden HDP eşcinsel sapıklığı zorunlu ders yapacak: “Eğitim kurumlarında kadınların ve LGBTİ`lerin her tür baskı, şiddet, dışlanma, görmezden gelmeye maruz kalmalarını engelleyecek karar ve uygulamalar esas alınacak. Toplumsal cinsiyet eşitliği dersi zorunlu ders olarak müfredata eklenecek”

AHLAKSIZLIK İÇİN SANSÜRÜ KALDIRACAKLAR
Ahlaksızlığın internet, televizyon ve basın yolu ile yaygınlaşmasını yeterli görmeyen HDP daha ileri bir adım atarak, sansürü tamamen kaldırmak istiyor. “Mevcut yasalar, sansürü güçlendiren mekanizmalardan arındırılacak”

HDP SEÇİM BİLDİRGESİNİ ANLAMA SÖZLÜĞÜ!

Siz değerli okuyucularımızın affına sığınarak HDP`nin seçim bildirgesinde sıkça yabancı terimler kullanıp gizlemeye çalıştıkları ahlaksızlıkların daha iyi anlaşılması için sözlük anlamlarını derledik.

L: (Lezbiyen): Köken olarak Fransızca bir kelimedir. Lezbiyen, eşcinsel kadın olarak da tanımlanabilir.

G: (Gay): İngilizce bir kelime olan gay, eş cinsel erkek demektir. Halk arasında ibn… diye anılır.

B: (Biseksüel): Hem kadınlarla hem de erkeklerle cinsel ilişkiye girenlerdir.

T: (Transseksüel): halk arasında travesti olarak da bilinen ameliyat ile cinsiyet değiştiren erkeklerin fuhuş yapması.

İ: (İnterseks): Çift cinsiyetli erkek ve kadınların fuhuş yapması.

Anti-semitizm: Siyonistlere karşı duyulan düşmanlık.

İslamofobi: kelime anlamı olarak “İslam korkusu” demektir. Müslümanlara karşı duyulan nefret, ayrımcılık, düşmanlık ve kin besleme anlamına gelir.

Homofobi: eşcinsel sapkınlığa karşı durmak ve kabul etmemek ve karşı çıkmak.

Transfobi: travestilerin yaptığı fuhşu kabul etmemek ve karşı çıkmak.

Bifobi: hem kadına, hem erkeğe ilgi duyan kişileri kabul etmemek ve karşı çıkmak.

Heteroseksizm: kadın – erkek evliliği
Homofobik: eşcinsel, Lutilik yapıp erkek erkeğe ilişkiye giren kişileri kabul etmemek karşı durmak.

HDP`NİN SEÇİM BİLDİRGESİ KIRILMA NOKTASIDIR
HDP`nin seçim bildirgesinin insani ve İslami olarak fiyaskolarla dolu olduğuna dikkat çeken Siyaset Bilimci ve Yazar Hamit Yaz, “Kürt halkı temelde Müslüman ve dindar bir halktır. Bu halkı zerdüştlükle, komünizmle devşirmeye çalışan bir HDP var. Müslüman Kürt halkına bir kültür emperyalizmi bilinçli bir şekilde baskı unsuru olarak dayatılıyor. HDP,  LGBTİ gibi ahlaksız bir yapının taleplerini seçim bildirgesine koydu. Bu bir kırılma noktasıdır.  Hiçbir parti LGBTİ`yi kendi seçim bildirgesine koymadı. Sadece Kürt halkı değil Anadolu insanı bu ahlaksızlığa tepki gösteriyor. HDP`nin doğuda alabileceği oy fit noktaya ulaşmış durumda. Bu noktadan sonra oy devşirmesi mümkün değil. HDP bu strateji ile batıdaki ulusalcı, Kemalist ve sol marjinal gruplardan oy almak istiyor” diye konuştu.

HDP BİR ÇÖKÜŞÜN VE SONUN BAŞLANGICIDIR
HDP`nin Müslüman Kürt halkının ahlaksızlaştırılması için yürütülen bir projenin sözcülüğünü yaptığını ifade eden Yaz, “Seçim bildirgesinde LGBTİ defalarca geçmesine ve televizyon ekranlarında o kadar konuşulmasına rağmen bunu kimse düşünmüyor. HDP`ye oy verenler buna hiç tepki göstermedi. Sadece HDP`ye oy verenler değil, vermeyenlerde ciddi bir tepki ortaya koymadı. Bir algı operasyonu ile insanlara anlatılmadı. Bölgede sadece HÜDA PAR tepki noktasında bu boşluğu dolduruyor. Müslüman Kürt halkını ahlaksızlaştırmak için HDP bu projeyi yürütüyor. Ahlaksızlıkları Müslüman Kürt halkı üzerinden normalleştirmeye çalışıyorlar. HDP`ye oy verenlerin ‘bu önemli değil` demeleri aslında bir çöküşün ve bir sonun başlangıcıdır. İslami kaygısı olan bütün yapıların bir an önce bunu gündemleştirip tepkilerini ortaya koymaları gerekiyor” dedi.

DIŞ MİHRAKLAR FİNANSAL DESTEK SAĞLIYORLAR
Dış mihraklar tarafından finanse edilen ve beslenen LGBTİ`nin sözcülüğünü yapan HDP`nin ortaya koyduklarının Kürtler tarafından iyi görülmesi gerektiğini belirten Yaz, “HDP`nin LGBTİ gibi sapkın oluşumlara destek vermesinin finansal ve dış talimat boyutu var. HDP bir maşa gibi kullanılıyor.  HDP seçim bildirgesinde eşcinselliği zorunlu ders yapacağını savunuyor. Bunun özellikle dindar Kürtler tarafından iyi görülmesi gerekiyor. LGBTİ denilen bu kısaltmaların açılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

HDP İNSANLIĞA KARŞI  SUÇ İŞLİYOR
HDP`nin neyi ortaya koyduğunun çok iyi farkında olduğunu ancak ona oy verenlerin bunun farkında olmadığını söyleyen Yaz, “Dindar Kürt halkının duyguları ve maneviyatı ile oynayan bir HDP`nin müftü ya da başörtülüleri aday göstermesinin ne kadar tezat olduğunu ortaya koyuyor. Bu HDP`nin samimi olmadığını gösteriyor.  HDP`nin yaptığı 

Bu haberler de ilginizi çekebilir