• DOLAR 32.598
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2508.878
  • ...
Viranşehir`de başarılı Kur`an kursu öğrencilerine ödül verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`da düzenlenen “Dini Bilgiler Yarışmasında” başarılı olan iki Kur`an kursu öğrencisine ödülleri, Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer tarafından verildi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından Kur`an kursları arasında düzenlenen “ Dini Bilgiler Yarışmasında” Viranşehir Selahaddin Eyyübi Cami Kur`an Kursu öğrencilerinden Halil Arslan ve Kışla Camii Kur`an kursu öğrencisi Zeynep Çakar yarışmada başarı elde etti.

Kur`an kursu yarışmasında Şanlıurfa il birincisi olan Halil Arslan`ı ve il üçüncüsü olan Zeynep Çakar`ı makamında kabul eden Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer, Kur`an kursu öğrencilerini ödüle layık gördü. Viranşehir`i Şanlıurfa`da birinci olarak temsil etmenin gururu ve sevincini yaşadıklarını belirten Citer, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İtikat, ahlak, ibadet ve siyer başlıklı konular üzerinden dini bilgiler yarışmasının yapıldığını ifade eden İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, Şanlıurfa`da çok sayıda kişinin bilgi yarışmasına girdiğini Halil Arslan`ın bu yarışmada birinci geldiğini kaydetti.

Bir sorunun iptal edilmesi üzerine kuran kursu öğrencisi Halil Arslan`ın ikinci duruma düştüğünü belirtti. Halil Arslan`ı yarışmada birinci olarak gördüklerini söyleyen Arslan, önümüzdeki sene yarışmaya tekrar katılacaklarını belirtti.

Kuran kursu öğrencileri ile makamında bir süre sohbet eden Citer, öğrencilere birer hediye çeki verdi. Citer, öğrencilere ödül takdim ettikten sonra öğrenciler ve öğretmenleri ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi.        (Sabri Acet-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir