• DOLAR 32.59
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2489.05
  • ...
Van esnafı bağımsız aday Mehdi Oğuz`a yoğun ilgi gösterdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir heyetle Van`ın en işlek caddeleri olan Cumhuriyet ve Maraş caddelerindeki esnafı ziyaret etti. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği Oğuz, 7 Haziran`daki seçimde destek ve dua talebinde bulundu.

Ziyaretler sırasında bir esnafın,  “Biz rahat çalışıyoruz, ama sizi meclise gönderseler daha da rahat çalışacağız. Sizin adınıza çok sevindik. Allah`ın izniyle elimizden geldiğince desteklerimizi vereceğiz.” dediği görüldü.

Esnafın piyasaların durgunluğundan şikâyet etmesi üzerine Oğuz, "Resûlullah, 'Bir memlekette adalet olmazsa bereketin de kalkacağını, adalet olursa bereketin de olacağını' buyuruyor. İnşallah hak ve adaleti hâkim kılarsak bereket kendiliğinden gelecektir." dedi.

Oğuz`a ziyaretleri sırasında caddede karşılaştığı halk büyük ilgi gösterirken bazı esnafında ısrarla ikramda bulunmak istemesi dikkat çekti. 

Gittiği her yerde büyük bir sevinçle karşılanan Oğuz, gördüğü ilgi karşısında ziyaret ettiği esnafa ayrıca teşekkür etti. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir