• DOLAR 32.464
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2438.44
  • ...
Başbakan Davutoğlu, Mardin'den ayrıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’de dün saat: 16.30’da Karayolu Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap ettikten sonra bir vatandaşın evini ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, akşam ise Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kasımiye Medresesi'nde düzenlenen Kürtçe Mevlit programına katıldı.

Mevlit programının ardından Mardin Müzesi’nde TRT Haber'den canlı olarak yayınlanan programa katılan Davutoğlu, canlı yayın programının ardından özel bir otelde istirahate çekildi.

Dün resmi araçlarla Mardin’e gelen Başbakan Davutoğlu, Seçim yasaklarının başlamasıyla birlikte sivil plakalı araçlarla yoluna devam etti. PARTİ yöneticileri ve milletvekilleri adaylarıyla sabah kahvaltısıyla bir araya gelen Başbakan Davutoğlu’nun 2 meclis üyesinin dün gece partisinden istifa etmesi nedeniyle moralinin bozuk olduğu gözlemlendi.

 Basına kapalı yapılan kahvaltının ardından Kabala’da bulunan Hacı İsmail Kaya Camisi’ni ziyaret eden Ahmet Davutoğlu, burada iki rekât namaz kıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Camii ziyaretinin ardından partisinin Siirt mitingine katılmak üzere Mardin’den ayrıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir