• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Ceylanpınar'da toplu açılış töreni düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar’da, Haran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Doç. Dr Abdulkerim Gök konferans Salonu ve Bakan Faruk Çelik Parkının açılışı yapıldı. Açılış programına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük,   Şanlıurfa Milletvekilleri, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Açılış konuşmasına konferans solonuna adının verilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten  Şanlıurfa Milletvekili Doç Dr Abdulkerim Gök, “Bunlar güzel şeyler, duygulandığımı belirtmek  isterim.” dedi.

Ceylanpınar’ın merkeze en uzak ilçe olması, fakat hizmete en yakın ilçe olarak çok şanslı olduğunu söyleyen Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük “ Ceylanpınar’da yıllardır kangrenleşen bir tapu sorunu vardı ve bu sorunun çözümünde  emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletirim’’ dedi.    

Ceylanpınar MYO 2015-2016 da eğitime açılacak  

Harran Üniversitesi   Ceylanpınar Meslek Yüksek Okulu   ve yurt binası olarak iki blok ve üç kattan oluşacak binanın toplam alanı 4 bin metre kare alandan oluşuyor. . Yapılan binada derslikler, laboratuarlar, idari bürolar, kütüphane, internet odası, konferans salonu ve kantin bulunuyor.   Harran Üniversitesi bünyesinde yapımı devam eden Ceylanpınar Meslek Yüksek Okulu, önümüzdeki 2015-2016 sezonunda Eğitim-Öğretim yılında faaliyete girecek.   (Mustafa Kaynak – İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir