• DOLAR 32.556
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2448.464
  • ...
Adana bağımsız adayı Demir, ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın 7 Haziran seçimlerinde destekleyeceği Adana bağımsız milletvekili adayı Salih Demir; Tekir, Pozantı, Feke ve Kozan ilçeleri esnafını ziyaret ederek desteklerini istedi.

Yapılan ziyaretlerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Demir, seçildikleri takdirde halkın gündemini Meclise taşıyacaklarını ve sesleri duyulmayanların sesi olacaklarını söyledi.

Feke`de yaptığı ziyaretler sırasında buradaki esnafın sorunlarını dinleyen Demir, “Yalan konuşmamak ve bununla birlikte yapabilecek sözleri vermek, yapamayacaklarımızın sözlerini vermemek bizim düsturumuzdur. Ölçümüz, doğrunun yanında yer almak ama bununla birlikte yanlışın karşısında durmaktır. İnşallah bizler Mecliste halkın gür sesi olacağız.” dedi.

Feke ilçesine yapılan ziyaretin ardından kalabalık bir heyetle Kozan`a geçen Demir, burada da halk ile bir araya gelerek 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi için destek istedi.

Demir daha sonra Adana`nın Tekir ve Pozantı ilçelerindeki esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Ziyaret esnasında halkın sıcak ilgi gösterdiği Demir, Adana`da yaşanan sorun ve sıkıntıları bildiklerini ve bu sorunların çözümüne katkı sunmak için Meclise gitmek istediklerini söyledi.

Her iki ilçede de halkın ilgi gösterdiği Demir, “Bizler her konuda, Türkiye için Adana için söyleyecek sözümüzün olduğunu dile getirip yola koyulduk ve bu yolda sizlerin desteğinize talibiz.” dedi.  (İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir