• DOLAR 32.57
  • EURO 34.893
  • ALTIN 2426.362
  • ...
Bilge Eğitim Der`den fakir öğrenciler yararına kermesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin`de faaliyet gösteren Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden ‘`Bilge Eğitim Derneği`` muhtaç ve fakir öğrenciler yararına kermesini düzenledi.

Merkez Ulu Camii avlusunda açılan ve 2 Haziran`a kadar sürecek olan kermesin ilk gününde yoğun bir ilgi olduğu görüldü.

Kermeste,  bay ve bayan giyimi, çocuk giyimi, kitap çeşitleri bulunurken, ev hanımlarının yaptığı el emeği göz nuru çeyizler de satışa sunuldu.  Kermeste, ayrıca yöresel ev yemekleri, tatlı ve pasta çeşitleri de satılıyor.

Gelirin tamamı yardıma muhtaç fakir öğrencilere dağıtılacak

Kermes görevlisi Mehmet Derman düzenledikleri kermes gelirinin tamamını muhtaç ve fakir öğrencilere dağıtacağını belirterek, özellikle son zamanlarda hayır adına yapılan bu tür etkinliklerin halk tarafından rağbet gördüğünü söyledi.

Derman ‘` Yapacakları katkılarla Muhtaç ve fakir öğrencileri sevindirecek hayırseverleri aramızda görmek istiyoruz.`` dedi

Hep Beraber Muhtaç ve Fakir Öğrencileri sevindirelim

Yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyacını karşılamak için her yıl bu tür faaliyetler düzenlediklerini belirten Derman sözlerini şöyle sürdürdü : ‘` Bu kermesleri açarak durumu iyi olan kardeşlerimizin, muhtaç ve fakir öğrenci kardeşlerine yardımcı olmalarını sağlayarak, onlar arasında dayanışmayı arttırmaya çalışıyoruz. Hayırsever halkımız, geçen yıl düzenlediğimiz kermese yoğun ilgi gösterdi. Bu yıl da büyük ilgi göstermelerini bekliyoruz. Çağrımız o ki gelin hep beraber muhtaç ve fakir öğrencileri sevindirelim``   ( Üsame Ortaç- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir