• DOLAR 32.565
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2431.773
  • ...
LPG'li otomobilde gaz kaçağı paniğe neden oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Meydan Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda park halindeki LPG’li bir otomobilde, yaşanan küçük bir patlamanın ardından meydana gelen gaz kaçağı paniğe neden oldu. Patlamanın ardından çevredekilerin polise haber verilmesi üzerine olay yerine güvenlik şeridi çekildi. Olası bir patlamaya karşı itfaiye aracı hazır bulunduruldu. İtfaiye ekimlerinin müdahalesiyle araçtaki gaz tahliye edildi.

Edinilen bilgilere göre, Sivas’tan Batman’a gelin almak için gelen bir aileye ait 38 DU 334 plakalı LPG’li otomobil, Cumhuriyet Meydanında park halindeyken yaşanan küçük bir patlamadan sonra gaz kaçağı meydana geldi. Olay yerine gelen polis güvenlik önlemleri aldı. Otomobildeki gazın tahliyesi sırasında olay yerinden geçenler, özellikle de ellerinde sigara bulunan vatandaşlar polis tarafından uzaklaştırıldı.

İsmi öğrenilemeyen Sivaslı 38 DU 334 plakalı otomobil sürücüsü, Sivas’tan Batman’a kız almak için geldiklerini ve otomobili park için Cumhuriyet Meydanına bıraktığını söyledi. (M. Sait Çelik - İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir