• DOLAR 32.598
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2498.054
  • ...
Mardin bağımsız adayı Kılınç Midyatlılarla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç ve HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel,  aralarında HÜDA PAR Mardin il Başkanı Şehmus Akman ve Midyat ilçe Başkanı İsa Altunkaynak`ın da bulunduğu bir heyetle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Midyat ilçe merkezinde esnafı ve STK'ları ziyaret eden Kılınç ve beraberindeki kalabalık heyet, seçim gezileri boyunca halktan büyük ilgi gördü.

Ziyaretler sırasında halkla kısa süreli sohbet eden Kılınç, şunları söyledi: "Her kesimin, her camianın, durumu iyi tahlil edip ona göre sandığa gitmesi gerekir. Türkiye ve özellikle bölgemiz üzerinde yapılan kirli planları deşifre etmemiz için mutlaka Meclise gitmemiz gerekir. Kendilerinden olmayanları dışlayan ve yok etmeye çalışanlara karşı durmamız için halkımızdan destek bekliyoruz."

Estel Mahallesi'nde bağımsız adayı karşılayan gençler tezahüratlarda bulunurken Kılınç, kendisine destek veren gençlerle tek tek selamlaştı. Gençliğin geleceğin teminatı olduğuna dikkat çeken Kılınç, gençleri çok sevdiğini belirtti. Kılınç, daha sonra Estel Mahallesi'ndeki ilçe otogarı esnafını ziyaret etti.

Burada esnafa hitaben konuşan Kılınç,"Birçok kişiyi denediniz, bu sefer de bize şans verin. Farkımızı göreceksiniz." dedi. İslam'ı referans alarak siyaset yapacaklarını ifade eden Kılınç şunları söyledi: "Seçilsek de seçilmesek de hizmetimize devam edeceğiz. İnancımızın gereği biz halkımıza hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Meclise gidersek halkın tasvip etmediği hiçbir kanun ve kararı kabul etmeyeceğiz. Bölgemizin, Türkiye`nin ve dünyanın huzuru için çalışacak ve buna öncülük edeceğiz."

Ziyaretlerinin ardından kendisi için açılan seçim lokalinde çoğunluğu gençlerden oluşan seçmenleriyle bir araya gelen Kılınç, burada yaptığı konuşmada cehaletin ve körü körüne partizanlık yapmanın zararlarına değindi.

Kılınç, "Çok okumalı ve kendimizi geliştirmeliyiz. İslam davasının yükü gençlerin omuzlarındadır. Peygamberimizin ashabının çoğu gençlerden oluşuyordu. Onlar bedel ödeyerek İslam`ı hâkim kıldılar. Onların mirasına sahip çıkmamız gerekir." dedi.

Midayat`taki temaslarının ardından Kılınç, akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı. (İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir