• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2310.411
  • ...
Bingöl`de `Tarım ve İnsan` konulu fotoğraf sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 6. sı düzenlenen ‘Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması`nda dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 70 fotoğrafın yer aldığı sergi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesinde açıldı. 

Toplumun tarıma ilgisini artırmak amacıyla, tarımın önemi konusunda farkındalık oluşturmak, tarım sektöründe çalışanların tarımla olan ilişkilerini kültürel aktivitelerle geliştirerek duygusal ve zihinsel motivasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘Tarım ve İnsan` konulu fotoğraf sergisinin 2 gün süre ile ziyaretçilere açık olacağı belirtildi. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından açılan sergiyi gezen Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, eserleri beğeniyle inceledi.

Vali Köşger, sergiyi gezdikten sonra kurum çalışmaları hakkında bilgi almak amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu`na geçerek kurum yetkililerinden brifing aldı.

Brifingde, il müdürlüğü bünyesindeki şube müdürlüklerinin faaliyetleri, hayvancılık desteklemeleri, kırsal kalkınma yatırımları, meyvecilik desteklemeleri, gıda denetimleri, mera ıslah çalışmaları, arazi toplulaştırma ve personel durumu hakkında sunum yapıldı.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir