• DOLAR 32.601
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2506.178
  • ...
Mursi`nin başdanışmanından anlamlı mesaj
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

A Haber'de Orhan Sali moderatörlüğünde yayınlanan Diplomasi programının bu haftaki konukları arasında hakkında idam kararı verilen Mısır'ın tek seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmed Abdulaziz de vardı.

Ahmet Abdulaziz anlamlı mesajlar vererek, şöyle konuştu;

Mısır'daki olaylarda kızı Habiba Abdulaziz şehid olan Ahmed Abdulaziz kızıyla ilgili, "Bana göre kızım Habiba şehittir ve ben onu ablam gibi kabul ediyordum, birçok şeyi ona danışırdım" dedi.

RABİA`DA ŞEHİT OLAN BÜTÜN GENÇLER BENİM İÇİN BİR HABİBA

Bana göre kızım Habiba şehittir ve ben onu adeta ablam gibi kabul ediyordum, birçok şeyi ona danışırdım. Çok güçlü bir kişiliği vardı, zulümden nefret ederdi. Habiba Rabia`da şehit oldu. Basın görevini yerine getirirken şehit oldu. O anda katliamı çekerken, gelişigüzel öldürmeleri, cinayetleri resimlerken şehit oldu. Özellikle tam kalbine nişan alınarak öldürüldü. Bana göre Rabia`da şehit olan bütün kızlarımız, daha öncesinde sonrası, hepsi birer Habiba`ydı. Rabia`dan önce ve sonra bütün şehit olan gençler benim için bir Habiba, bütün şehitler. Bir baba olarak bütün şehit olanlara karşı bir babalık hissiyatı içindeyim, onları evlatlarım, kardeşlerim kabul ediyorum." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir