• DOLAR 32.345
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2321.082
  • ...
Bingöl bağımsız adayı Şahin, seçim çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl bağımsız milletvekili adayı Sait Şahin, seçim çalışmaları kapsamında aralarında HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı'nın da bulunduğu bir heyetle Bingöl Organize Sanayi Bölgesi`ndeki (OSB) çeşitli işletmeleri ziyaret etti.

Ziyaretlerde büyük ilgiyle karşılanan Şahin, işletme sahipleri ve çalışanların sorunlarını dinledi. Şahin, "Meclise girmemiz halinde esnafın ve halkımızın sorunlarıyla ilgileneceğiz. Hür Adaylar olarak hakkın ve adaletin sesi olacağız. Sizlerden destek bekliyoruz." dedi.

"Hak ve Adalet için söyleyecek sözümüz var"

“Kimse Bingöl`ün sesini duymuyor." diyen şahin, "Eğer bizleri seçer ve Meclise gönderirseniz, Ankara'nın kulağına haykıracağız. Yani Mecliste sizlerin adına, 'Hak ve Adalet için söyleyecek sözümüz var` diyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanan Şahin, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürlerini ileterek, Bingöl için mazlum ve ezilmişler için söyleyecek sözlerinin olduğunu söyledi.

Bingöl Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işletmeleri ziyaret eden Şahin, işletme sahipleri ve çalışanlarıyla konuşarak toplumun her kesiminin sesi olacaklarını belirtti.

Şahin, iller arası kalkınmada sondan 4. olan Bingöl'ün kalkınması ve layıkıyla hizmet görmesi için tüm gayretleriyle çalışacaklarını dile getirdi. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir