• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.466
  • ...
HDP`liler afiş asan HÜDA PAR`lılara saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgilere göre, merkez Bağlar ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Aydın Aslan Bulvarında saat 22.00 sıralarında bağımsız aday Zekeriya Yapıcıoğlu'nun seçim afişlerini asan HÜDA PAR'lılar, HDP'li bir grubun sözlü saldırısına uğradı.

Sözlü tacizlerini sürdüren HDP'lilerin Kelime-i Tevhid ve mukaddesata hakaret içeren sözlerinin ardından mahallelinin müdahale ettiği tartışma daha da büyüdü. HDP'lilerin inanca yönelik hakaretlerini sürdürmesi mahalle sakinlerini daha da öfkelendirirken artan gerginlik kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 2 kişi yaralanırken, HDP'lilerin kısa sürede olay yerine yüzlerce kişiyi taşıması gerginliği daha da arttırdı.

Olayların büyümesi üzerine bölgeye gelen polisin olay yerine taşınan HDP'lilere müdahale yerine bölgede bulunan HÜDA PAR'lıların üstlerini ve araçlarını arayarak dağıtmaya çalışması tepkileri daha da arttırdı.

Gerginliğin sürdüğü bölgeye araçlarla taşınan yüzlerce HDP'li sloganlar atarak HÜD PAR'ları tehdit ederken, polisin tavrı gerginliği daha da arttırıyor.
Olay yerine çok sayıda polis ve zırhlı araç sevk edilirken, HDP'li grubun yakınlarda bulunan Selam Der'e saldırmak istediği de gelen bilgiler arasında.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir