• DOLAR 32.532
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2492.552
  • ...
SON DAKİKA
Ceylanpınar`da Sisi`ye lanet okundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eğitim Bir Sen Ceylanpınar temsilciliğinin organize ettiği basın açıklaması için,  Ulu Cami Mahallesinde bir araya gelen ilçe halkı, Mısır`ın Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve arkadaşlarına verilen idam cezasını protesto ederek, tepkilerini ortaya koydular.

Toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan Eğitim Bir Sen Temsilciliği Başkanı Mustafa Turan, “Tüm dünyanın gözleri önünde kanlı darbeyi gerçekleştiren alçak diktatörler, düzmece mahkemeleri marifetiyle kendilerini aklamış ve kardeşlerimize baskıyı her geçen gün artırmışlardır. Son olarak Mısır tarihinin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ,  Dünya Alimler Birliği Başkanı Yusuf El Karadavi ve Müslüman Kardeşler Teşkilatı Rehberlik konseyi Başkanı Muhammed Bedii  başta olmak üzere 106 müslüman kardeşimize verilen idam cezası ile, Amerikan uşağı Sisi ve ahalisi gerçek yüzlerini bir kez daha ortaya koymuşlardır.” dedi.

Çağın Firavunu Sisi

Çağın Firavunu Sisi başta olmak üzere tüm darbeci zalimleri şiddetle kınadıklarını söyleyen Turan, “Biz bugün burada toplanan Ceylanpınarlı Müslümanlar olarak, bu olaya bakışımızı ve şahitliğimizi yerine getirmek için buradayız. Bizler ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.` diyen Peygamberin ümmeti olarak, yaşadığımız çağda gelişen olaylara, zulümlere sessiz kalamayız ve kalmayacağız. Müslümanlar olarak mazlumlardan yana tavır almak zorundayız. Bu minvalde Çağın Firavun`u Sisi başta olmak üzere tüm darbeci zalimleri şiddetle kınıyor, lanetliyor ve Rabbimizden bu Firavuna haddini bildirecek Musa`lar çıkarmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mısır Mahkemesi Sisi`nin oyuncağı haline gelmiş

Tarih İbrahimlerin Nemrutlara, Musaların Firavunlara had bildirme sahneleriyle dolu oldoğunu söyleyen Turan, “Alçak darbeci Sisi, onun emrinde olanlar ve Sisi kuklasını parmaklarında oynatanlar ölümle Müslümanları korkutabileceğini sanıyorsalar yanılıyorlar. Bu yanılgının en büyük şahidi de tarihtir.Tarih İbrahimlerin Nemrutlara, Musaların Firavunlara had bildirme sahneleriyle doludur. Elbette ki Musa`nın çocukları Firavunların çocuklarına daima galip geleceklerdir. Biz de Üstadımız Said Nursi gibi hiçbir şüphemiz olmadan şuna inanıyoruz: “Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm`ın sedası olacaktır.” Bu vesileyle; darbeci alçak Sisi`yi, onun oyuncağı haline gelmiş Mısır mahkemelerini ve Mısır'da olup bitenlere gözünü-kulağını tıkayan bütün uluslararası güçleri lanetliyor, bu kutlu yürüyüşte başta İhvan-ı Müslimin olmak üzere direnen Mısır halkı ile birlikte olduğumuzu ilan ediyoruz.” şeklinde konuştu.  (Mustafa Kaynak- İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir