• DOLAR 32.403
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2325.07
  • ...
Nusaybin`de giyimci esnafı  Pazar günleri çalışmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nusaybin`de Giyimci Esnafı Pazar günleri tatil kararı aldı Nusaybin`de aralarında imza toplayan giyimci esnafı, Pazar günleri tatil kararı aldı.  

Esnaflar,  Nusaybin`de bulunan sınır kapısının açılması  ve  askerin çarşı iznini Nusaybin`de kullanması için de çalışmaların yapılmasını istedi.

Nusaybin`deki çarşı esnafı  sorunlarını  dile getirerek,  dört yıldan beri  Nusaybin-Kamışlo sınır kapısının kapalı olduğunu,  bunun da  işlerini olumsuz yönde etkilediğini ve  çözüm süreciyle beraber  Nusaybin`de herhangi bir tehlike olmadığını, askerlerin çarşı iznini Nusaybin`de kullanmasını   istediklerini dile getirdiler 


Giyimciler adına açıklama yapan Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulğani Bilge: “Giyimci esnafımızın aldığı karar gereği Pazar günü tatil yapacaklar. Bu kararı aralarında topladıkları imzalarla almışlardır. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için, Cumartesi günü önlemlerini almasını öneriyoruz. Giyimci esnafımızın bu birlik ve beraberliğinin bozulmaması istiyoruz.” dedi.

Kararın bu hafta itibariyle uygulamaya gireceği bildirildi. (Cihat Şayık –İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir