• DOLAR 32.449
  • EURO 34.467
  • ALTIN 2488.99
  • ...
ASÜ`lü öğrencilerinden engellilere destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Eğitim Fakültesinde bulunan öğrenciler, “Engelsiz Yaşam İçin El Ele" kampanyası kapsamında topladıkları 10 bin 296 TL`yi tekerlekli sandalye alımı için Şavşat Bedensel Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`ne bağışladı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Süleyman Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘Topluma Hizmet Uygulaması Dersi` kapsamında böyle bir yardım kampanyasını üniversitede düzenlediklerini söyledi.

Fakültede bulunan öğrencilerin katkısıyla yardım parasının toplandığını belirten Yılmaz, “Öğretmen adayı olan öğrencilerimiz adına sosyal farkındalık oluşturmaya dönük güzel ve verimli bir kampanyayı düzenledik. Bu kapsamda topladığımız 10 bin 296 TL para yardımını Şavşat Bedensel Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nin banka hesabına yatırdık. Üniversitelerin misyonunun yalnızca diploma vermekten ibaret olmadığına inanırız. Öğrencilerimizin yapmış olduğu duyarlı davranıştan dolayı hepsini tebrik ediyorum.” diye konuştu. (Ömer Yıldırım-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir