• DOLAR 32.555
  • EURO 34.936
  • ALTIN 2429.721
  • ...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Mardin Şubesi, “Ekonomi, ARGE ve İnovasyon” konulu bir program düzenledi. MÜSİAD çok amaçlı toplantı salonunda yapılan toplantıda Mardin ekonomisi masaya yatırıldı.  

Toplantıya Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Durmuş, Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Batman Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Adnan Selçuk Erginöz, Şube Başkanı Nurettin Kasap, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Tutaşı, Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tabip Gülbay, Mardin Bilin Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Çermik ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Üniversitesi’nin teknoloji hedefli, Mardin Artuklu Üniversitesi’nin ise Sosyal Bilimler ve Turizm alanında gelişme göstermesi gerektiğine işaret etti.

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Nurettin Kasa, bu toplantıları geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Mardin Ekonomisi, ARGE ve İnovasyon konulu toplantının uzmanlar tarafından masaya yatırılmasını yararlı bulduğunu ifade eden Kasap, katılımcılara teşekkür etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)