• DOLAR 32.332
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2297.69
  • ...
Ağrı Valisi Hamur ilçesini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sabah saatlerinde Vali Yardımcısı Rasim Belge ve kurum müdürleri ile birlikte Hamur’a gelen Vali Musa Işın; Kaymakam Oktay Ateş, Belediye Başkanı Cezmi Ergül ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamında ilçe hakkında brifing alan Vali Işın, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Buradan Belediye Başkanlığı’na geçen Işın, Belediye Başkanı Cezmi Ergül’ü makamında ziyaret etti.

Işın, son olarak Hamur Yatılı Bölge Okulu’nda düzenlenen resim sergisini gezdi ve yeni yapılan kütüphanenin açılışını yaptı.

Açılışta konuşan Işın, “Çocukların kitap okuyabileceği, ders çalışabileceği yerleri çok önemsiyorum. Gittiğim her ortamda bunu vurguluyorum. Kültür ve Kongre Merkezinde son derece modern ve birçok konuda hizmet verebilecek kapasitede bir kütüphanemiz olacak. Eski kütüphaneyi de çocuklarımızın ders çalışabileceği bir ortam haline getireceğiz. Bunun okullarda da olması önemlidir. Bu konuda emeği geçenleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Okul bahçesinde yetim ve öksüz çocuklar için düzenlenen yemeğe eşi ile birlikte katılan Işın, çocuklarla yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Işın çifti, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.   (İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir