• DOLAR 32.552
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2439.807
  • ...
` insanların dürüst ve adil yöneticilere ihtiyacı var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Adana bağımsız milletvekili adayı Salih Demir, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Demir, Adana İl Başkanı Veysel Yavuz ve beraberindeki heyetle beraber seçim çalışmaları kapsamında Tufanbeyli ile Saimbeyli ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Tufanbeyli`de vatandaşların ve esnafın sıcak ilgisiyle karşılaşan Demir, bu insanların artık dürüst ve adil olan yöneticilere ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Ziyaretleri sırasında esnafın sorunlarını dinleyen Demir, Adana genelinde var olan tüm sorunların belli olduğunu belirterek, bu sorunları çözme noktasında halktan destek istedi.

Yıllardan beridir, kulak ardı yapılan tüm meseleleri adil bir şekilde çözüme kavuşturmak istediklerini dile getiren Demir, “Maalesef, gittiğimiz her yerde tablo aynı. Her seçim bölgesinde kapısı çalınan bu insanlar, seçim sonrasında unutulup gidiyor. Oysaki bu insanlar bizim efendilerimizdir. Bizler ise bunlara hizmetkâr olmaya geldik.” diye konuştu.

Demir, Tufabeyli`den sonra Saimbeyli İlçesinde geçerek, buradaki esnaf ve vatandaşlar bir araya geldi. Demir, 7 Haziran Genel Seçimleri için halktan destek istedi. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir