• DOLAR 32.601
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2496.078
  • ...
 "Adana`yı hak ettiği konuma getireceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın 7 Haziran Genel Seçimlerinde desteklediği Adana bağımsız milletvekili adayı Salih Demir beraberindeki bir heyetle, Adana esnafının yoğun olarak bulunduğu Abidin Paşa Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Burada esnafla bir süre sohbet eden Demir, Adana`yı her alanda hak ettiği konuma getirmek için çalışacaklarını ifade etti. Ziyaret esnasında esnafların sıcak ilgi gösterdiği Demir, Adana`da yaşanan sorun ve sıkıntıları bildiklerini ve bunları çözmek için Meclise gitmek istediklerini söyledi.

Esnafların ilgi ile dinlediği Demir, “Hem yerel yöneticilerden hem de hükümetten beklediği ilgiyi bulamayan Adana, maalesef birçok alanda olduğu gibi ticari anlamda da durgunluk yaşıyor. Bunun birçok nedeni var. Adana için yapılması gereken çok şey var.  Bizler her konuda, Türkiye için ve Adana için söyleyecek sözümüzün olduğunu söylemek için bu yola koyulduk ve bu yolda sizlerin desteğinize talibiz.” dedi.

Seçtikleri yöneticileri her zaman yanlarında görmek istediklerini belirten esnaf, telefonla dahi olsa arayıp ulaşmak istedikleri vekil ve yöneticiler istediklerini belirttiler.

Esnafın görüş ve önerilerini de dinleyen Demir, son olarak 7 Haziran Genel Seçimleri için esnafın desteğini istedi.      (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir