• DOLAR 32.523
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2426.641
  • ...
Vali Köşger, okul inşaatında incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Köşger, 2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılında hizmete girmesi planlanan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında yaptığı inceleme sırasında kendisine İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı'da   eşlik etti.

Okul inşaatını gezen Vali Köşger, yapımı devam eden 16 derslikli, 200 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonu, konferans salonu ve spor salonu olan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatını yerinde inceleyerek,  inşaatların tamamlanma süreci ile ilgili müteahhit firmadan bilgi alıp, inşaatların projelerine uygun olarak tamamlanması talimatını verdi.

Vali Köşger, Bingöl’ün eğitime çok büyük önem verdiğini ve eğitimde engel tanımayan bir il olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, “Bingöl İlimizde çok önemli eğitim yatırımları gerçekleştiriliyor. Bu yatırımların büyük bir kısmı bitti, diğerleri ise önümüzdeki dönemde hizmete sunulacaktır. Bingöl’ün eğitim alanında dünden daha iyi bir konuma gelmesi ve eğitim kalitesinin arttırılması amacıyla çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biri de eğitimdir. Bir ülkenin kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesi ancak eğitimle mümkün olabilir. Bizler de bu bilinçle Bingöl’ün il ve ilçelerinin okul ve derslik sıkıntılarının çözülmesi noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin Valilik olarak yoğun gayret serf ediyoruz."şeklinde konuştu.(İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir