• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adana Hür Adayı Salih Demir, halkla buluşmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Aday Salih Demir, beraberindeki bir heyetle, Adana Doğankent Beldesinde katıldığı taziyede, Kur`an-ı Kerim okuyup dua ettikten sonra ev ziyaretlerinde halk ile buluştu.

Burada vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Demir, halkın sorunlarını dinleyerek, Hür Adaylar olarak yapacakları çalışmaları anlattı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmalarda, Adana`nın sorunlarını değerlendiren ve bu sorunları en iyi şekilde bildiklerini belirten Demir, “Bizler Hür Adaylar olarak, Allah`tan başka kimseye minnetimiz yok. Bu bağlamda seçimi kazansak da kazanmasak da bizim için değişen bir şey olmaz. Çünkü biz bu işe Allah rızası için çıktık. Bundan dolayı bizden alacak da verecek de O`dur. Bizler, seçildikten sonra diğer vekiller gibi, sadece bu şehre, iş için, tatil için gelmeyeceğiz. Bizler bu şehrin tüm sıkıntılarını çözüme kavuşturuncaya kadar sizlerle iç içe olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, vatandaşların yıllarca oy verdikleri vekillerin, bir daha kendi yüzlerine bakmadıklarını dile getirerek, Hür Adayların bu şekilde davranmayacaklarını inandıklarını belirttiler. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir