• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hür aday Mehmet Yavuz Siverek`te taziye ziyaretlerine katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, bölgenin tanınmış âlimlerinden Molla Cemal Çınar ve beraberinde bir heyetle, Siverek`te taziye ziyaretlerine katıldı.

Heyet, ilk olarak geçtiğimiz günlerde vefat eden Hür Aday Yavuz'un eşinin anneannesi Asya Erdoğan`ın taziyesine katıldı. Heyet, taziyelerini merhumenin oğlu Adem Erdoğan`a iletti.

Heyet, daha sonra kalp rahatsızlığından dolayı vefat eden Din-Bir-Sen Siverek Temsilcisi Mahmut Bozkuş ve emekli İmam Ahmet Bozkuş`un babası Abbas Bozkuş`un taziyesine katıldı.

Heyeti, Bozkuş ailesi adına Mahmut Bozkuş karşıladı. Yavuz ve beraberindeki heyet, Cemal Çınar Hocanın Kuran tilaveti ve kısa konuşmasının ardından taziye yerinden ayrıldı.

Bozkuş ailesinin taziyesinden ayrılan heyet, daha sonra Siverek ilçesine bağlı Erkonak (Taboğa) köyüne Çaşka ailesinin taziyesine katıldı. Kur'an tilavetinin ardından konuşan Yavuz, ölüm hakikati, ölüm ve ötesinin günlük hayatımıza etkileri ile ilgili bir konuşma yaptı.

Ziyaretlerin ardından Yavuz ve parti heyeti Siverek`ten ayrıldı. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir