• DOLAR 32.331
  • EURO 35.068
  • ALTIN 2296.439
  • ...
Gaziantep Valisinden Kent Konseyine iade-i ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan ve Yürütme Kurulu üyelerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yerlikaya burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ve Gaziantep’in en önemli sorununun eğitim olduğunu belirtti.

Gaziantep'in sorunlarının dile getirildiği ziyarette Başkan Mehmet Aslan, Kent Konseyinin yapısı ve konseyde yapılan çalışmalar hakkında, Yerlikaya’ya bilgiler verdi.

“Türkiye’nin ve Gaziantep’in en önemli sorunu eğitim”

Gaziantep'in sorunları üzerine konuşulan ziyarette özellikle Gaziantep’te eğitim konusu üzerinde duran Yerlikaya, Türkiye’nin ve Gaziantep’in en önemli sorununun eğitim olduğunu vurgulayarak, “Gaziantep ve ülkenin en önemli sorunu eğitimdir. Bu konuda, Kent Konseyinin, sivil toplum kuruluşlarının önemini biliyor ve birlikte el ele vererek önemli mesafeler alacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Gaziantep’te eğitim konusu üzerinde durarak Haziran ayında yapılacak Genel Kurul Toplantı gündeminin eğitim olacağını vurgulayan Aslan ise “Gaziantep'in başta Suriyeliler, imar ve çevre olmak üzere içinde bulunduğu sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki dönemde Gaziantep'in huzuru ve refahı için işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.  (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir