• DOLAR 32.32
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2294.916
  • ...
Hür Aday Kılınç, STK`ları ve basını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Aday Mahmut Kılınç, Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformu ile Mardin İletişim gazetesini ziyaret etti.  Kılınç'a ziyaretleri sırasında HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman da eşlik etti.

Kılınç ve beraberindeki heyeti Mardin- Suriye Yardımlaşma Platformu Başkanı Lütfü Güllüoğlu karşıladı.  Ziyaret sırasında Meclise girmeleri halinde yapacakları çalışmalar ve Hür Adayların hedefleri ile ilgili konuşan Kılınç,  Güllüoğlu'nun görüş ve önerilerini dinleyerek talepleri hakkında bilgi aldı.

Kılınç ve beraberindeki heyet daha sonra Mardin İletişim gazetesini ziyaret etti. Heyeti, gazetenin yönetim kurulu başkanı Rıdvan Fidan karşıladı. Kılınç, burada yaptığı konuşmada basın ve medyanın önemine dikkat çekti.

Ziyaret sırasında seçim döneminde sandık başlarında yapılan hileleri dile getiren Kılınç, sandık hilelerinin önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi.  Fidan ise Kılınç ve beraberindeki heyetin ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını ifade ederek Kılınç'a başarılar diledi. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir