• DOLAR 32.384
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2326.267
  • ...
Karlıova'da SYDV bina temeli atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karlıova'da binalarının depremde hasar görmesi nedeniyle eski sağlık ocağı yerinde hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) için yapılacak yeni binanın temeli atıldı.

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Vakıf binasının temeli atıldı. Törenden önce kurban kesilerek dualar edildi. Temel atma törenine Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ve vatandaşlar katıldı.

Üç ay içerisinde bitirilmesi planlanan yeni Vakıf binası temel atma töreninde konuşan Kaymakam Yetgin, “İlçemize yeni vakıf binası hayırlı olsun. Yıllardır ilçemizde Vakıf çalışanlarımız kendi binalarında hizmet verememenin özlemi içerisindeydiler. Yaptığımız bazı girişimler sonucu ilçemize yeni bir Vakıf binası yapılma kararı verildi. İnşallah ilçemize yeni yatırımlar için de girişimlerimiz devam edecektir. Önümüzdeki günlerde 50 yataklı öğretmen evi temelini de atacağız ilçemize hayırlı olsun.” diyerek ilk beton dökülmesi için Belediye Başkanı Veysi Bingöl ile birlikte beton dökme düğmesine bastı.   (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir