• DOLAR 32.333
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2298.626
  • ...
SON DAKİKA
Er-Reşak: Direniş Medyası Filistin`in Kurtuluş Mücadelesinin Bir Parçası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden İzzet Er-Reşak, direniş medyasının Filistin'in kurtuluş mücadelesinin temel parçalarından biri olduğunu ifade etti.

Er-Reşak, medyanın sesli ve görsel yayınlarının işgal rejimini korkuttuğunu, cinayetlerini deşifre ettiğini ve gerçek yüzünü dünya kamuoyuna gösterdiğini söyledi.

İzzet Er-Reşak, Dünya Basın Özgürlüğü Günü münasebetiyle bugün (3 Mayıs Pazar) sosyal paylaşım sitelerinden Facebook'taki kişisel sayfasında konuyla ilgili yayınladığı açıklamada, Filistin'de çalışan gazetecilere övgüde bulunarak, Filistin'de çalışan gazetecileri hedef alan işgal güçlerinin yargılanmasını istedi.

"Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde Filistin ve ümmetin davaları için çalışan tüm gazetecileri selamlıyoruz" diyen Er-Reşak, medyayı susturma ve gerçekleri gizleme girişimlerinin başarılı olamayacağını söyledi.

Er-Reşak, büyük bir cesaretle ve emanetle görevlerini yerine getirirken işgal güçleri tarafından şehit edilen Filistinli gazetecileri hatırladıklarını belirterek, şehit gazetecileri öldüren işgalcilerin henüz yargılanmadıklarına dikkat çekti.

Filistin Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir