• DOLAR 32.515
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2447.354
  • ...
Gaziantep'te halı saha maçı sonrası kavga: 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Şahinbey Güzelvadi Mahallesinde bulunan bir halı saha maçında mahallede yapımı devam eden bir konutta çalışan işçiler ile mahalle sakinlerinden oluşan gençler arasında oynanan halı saha maçı sonrası çıkan olaylarda 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Güzelvadi Mahallesinde yapımı devam eden bir konutta çalışan işçiler ile mahalle gençleri halı saha maçı yaptı. Maç esnasında başlayan tartışma maç sonrası da devam etti. Taraflar arasında çıkan tartışma taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada iddiaya göre, 2 kişi yaralandı. 2 kişinin yaralanması sonrası mahalle sakinlerinden bazı vatandaşlar inşaat şantiyesine taş ve sopalarla saldırdı. Karşılıklı bıçak, sopa ve taşların kullanıldığı kavgada, 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri tarafları güçlükle ayırdıktan sonra mahallede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Çeşitli yerlerinden yaralanan 6 kişi özel araçlarla hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.   (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir