• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yapıcıoğlu, hür gençlerin pikniğine katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Aday Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Diyarbakır il ve Silvan ilçe gençlik kolları tarafından düzenlenen piknik programına katıldı. Eğil Barajı yakınındaki piknik alanında HÜDA PAR'lı gençlerle bir araya gelen Yapıcıoğlu, gençlerle birlikte kahvaltı yaptı.

Burada gençlere hitaben bir konuşma yapan Yapıcıoğlu, gençliğin önemine dikkat çekerek gençlerin kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Yapıcıoğlu, özellikle Kur`an-ı Kerim`in sürekli okunması gerektiğini kaydetti.

Kur`an-ı Kerim`in anlayarak okunması gerektiğini söyleyen Yapıcıoğlu, "Mümkün mertebe herkes belirli bir konuda derinleşmeye uzmanlaşmaya çalışmalıdır. Kimisi siyer kimisi tefsir okusun. Hepsini okuyun ama belirli bir alanda kendinizi iyi yetiştirin. Üstad Bediüzzaman`ın bir hayali vardı Medresetül Zehra, yani hem dini hem de fenni ilimlerin verileceği bir yer. O yüzden hem dini ilimleri hem de fenni ilimleri tam almak ve kendinizi bu alanlarda iyi yetiştirmek zorundasınız. Zira gelecekte bizim şuanda yaptığımız bu işleri sizler yapacaksınız.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Davuda köyündeki bir düğüne katılan Yapıcıoğlu, evlenen çiftlere mutluluklar diledi. HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ve HÜDA PAR Diyarbakır il teşkilatından bir heyetin de katıldığı düğünde kısa bir konuşma yapan Yapıcıoğlu, milletvekili genel seçimlerinin yaklaştığını belirterek halktan destek istedi.

Yapıcıoğlu, köye gelirken yolların bozuk olmasından dolayı geç kaldıklarını ifade ederek bozuk yolların bir an önce onarılması gerektiğini söyledi. Konuşmasında, 6-8 Ekim saldırılarına da değinen Yapıcıoğlu, o günlerde yapılan vahşetin tarihte örneğine çok az rastlanacak bir vahşet olduğunu söyledi.

Yapıcıoğlu HÜDA PAR heyeti ile birlikte,  düğüne katılanlarla vedalaşıp köyden ayrıldı. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir