• DOLAR 32.369
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Vali Küçük'ten halı kursuna ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde devam eden kurslardan faydalanan kursiyerler, düzenlenen kurstan memnun olduklarını belirterek merkezde ihtiyaç duydukları bazı taleplerini Vali İzzettin Küçük’e aktardı.

İhtiyaçların bir an önce karşılanması için yetkililere talimat veren Vali İzzettin Küçük; merkeze gelen kadınların çocukları için de merkeze bağlı bir kreş düzenlenmesi talimatında bulundu. Atölyeyi gezdikten sonra ise Vali İzzettin Küçük tarafından kursiyerler için hazırlanan yardım paketleri dağıtıldı.

Merkezdeki incelemelerinin ardından bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük: “Atölyemizde Suriyeli Iraklı ve Şanlıurfalı hanımlar kurs görüyor. Burada aynı zamanda özel bir şirkete üretim yapıyoruz. Kurs gören hanımlar burada bir meslek sahibi oluyorlar. İlimizde yaşayan özellikle Suriyeli kardeşlerimizi hayata giriş sürecine hazırlamamız gerekiyor. Bu kardeşlerimizin de bir meslek sahibi olmaları önemli. Bu ilk çabalarımızı daha da büyütüp geliştireceğiz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde imzalanan bir protokolle özel bir firma için ipek halıların da dokunduğu merkezde aynı zamanda Suriyeli ve Iraklı kadınlarda kurs görüyor. İncelemeleri sırasında Vali İzzettin Küçük’e; Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol eşlik etti.







Bu haberler de ilginizi çekebilir