• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
CHP`de toplu istifa
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP İl Başkanı Nevzat Bilek yaptığı açıklamada, diğer ilçelerin bu gün yapacakları toplantı ile istifalarını değerlendireceklerini belirtti.

İstifalarını genel merkez tarafından kabul edildiğini söyleyen Bilek konuyla ilgil yaptığı açıklamada,”Bilindiği üzere 2011 Eylül ayından bu yana Siirt Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığını yapmaktayım.7 Haziran`daki genel seçimlerle ilgili aday belirleme konusund,a biz il yönetimi ve ilçeler dâhil olmak üzere, genel merkeze bir liste göndermiştik. 7 Nisan`da açıklanan listede maalesef belirlediğimiz listenin dışında iki arkadaş daha konulmuştu. 

Biz il yönetimi ve il başkanı olarak, bu arkadaşlarımızla çalışma imkânımızın olmadığının farkına vardık. Bunu merkeze bildirerek, adaylar bu şekilde kalırsa, çalışma yapamayacağımızı Genel Merkeze ilettik. İstifa etme kararımızı genel merkez de uygun  gördü.  

Alınan karar Genel Merkezin kararıdır, inşallah biz yanılırız. Şu an Siirt il teşkilatı, il başkanı ve Kurtalan ilçe teşkilatı olarak istifa ettik. Diğer ilçelerimiz bu gün bir araya gelecekler. Onlar da kendi kararlarını verecekler” dedi.  (Muhammed Dayan-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir