• DOLAR 32.574
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2460.99
  • ...
Kozluk halkı kayıp Erkan için sokağa döküldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kozluk`un Üçyol Mevkii`nde bir araya gelen Erkun`un ailesi, yakınları ve çok sayıda Kozluklu, ellerinde kaybolan Erkun`un fotoğrafını taşıyarak bir an önce bulunmasını istediler.

Burada yapılan konuşmalarda Cumhurbaşkanına, hükümete,savcılara ve emniyet birimlerine seslenen acılı aile, çocuklarının kaybolduğu son gece MOBESE kameralarında göründüğünü belirterek yetkililerden çocuklarının bulunmasını istediler.

Çocuğunun nereye gittiğini veya kaçırılıp kaçırılmadığıyla ilgili herhangi bir bilginin ellerinde olmadığını belirten Baba Servet Erkun, “Kimin elinde bir yetki varsa, bize yardım etsin ve çocuğumuzu bize getirsinler. Oğlumuzun kim tarafından kaçırıldığını bilmiyoruz. Elimizde bir bilgi yok. Gece saat 23.00 sıralarında çocuğum ortadan kaybolmuş. MOBESE çocuğumun kaybolduğu yerde onu görüyor ama ondan sonrası yok. Telefonu sinyal veriyor ve oğlumun telefonunu aradığımızda çalışıyor ama meşgule atıyorlar. Kimse telefona cevap vermiyor. Emniyet yetkilileri bize net bilgi vermiyor.” diyerek tepki gösterdi.

“Tek isteğim çocuğumun bulunmasıdır”

Tek isteğinin çocuğunun kendisine getirilmesi olduğunu vurgulayan acılı anne Kamile Erkun, “Benim yetkililerden tek isteğim çocuğumun bana getirilmesidir. Başka bir şey istemiyorum. Çocuğumun kimseye bir zararı dokunmamıştır. Oğlumun hasretinden dolayı evimiz yas evine dönmüş durumdadır. Allah rızası için çocuğumu bana geri getirin.” isteğinde bulundu.

“Bu halk tedirgin ve sabırsızlıkla bekliyor”

Amca Ömer Erkun ise, şunları kaydetti: “Kozluk halkı tedirgindir. Cumhurbaşkanına, Başbakana ve tüm yetkililere sesleniyorum, bir an evvel bu çocuğu bulsunlar. Bu halk tedirgin ve sabırsızlıkla bekliyor. Tüm herkesten rica ediyorum, bize yardımcı olsunlar. Bu çocuğun telefonu açılıp kapanıyor, MOBESE kameraları var, yetkililer acilen bu konuya el atsınlar. Bugün bizim yarın onların başına gelebilir.”

Tüm Kozluklular, hep bir ağızdan “Erkan bulunsun” sloganları atarak, 20 yaşındaki gencin aniden ortadan kaybolmasına tepki gösterdiler.

Ailesinin verdiği bilgiye göre, beyaz eşya tamircisi olan Erkan Erkun, 23 Nisan Çarşamba günü gece saat 11.00 sıralarında Kozluk kırsalı Kumlupınar ( Zengöviye) köyü yakınlarında araba anahtarı kontak üzerinde terk edilmiş şekilde bırakılmış ve bilinmeyen bir nedenle kaybolmuştu.

Erkun`un ayrıca, yaklaşık iki hafta sonra askere gideceği öğrenildi.  (M.Fatih Akgül/M.Said Aksoy - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir