• DOLAR 32.33
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2297.202
  • ...
Hür Aday Yavuz seçim bürosu açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, HÜDA PAR  Genel başkan yardımcısı Cemal Çoban'ın da katıldığı programla kendisine ait seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılışa HÜDA PAR   Şanlıurfa İl başkanı Lokman Yalçın, Partililer ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Açılıştan önce kısa bir konuşma yapan Hür Aday Yavuz, açılışını yaptıkları seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını diledi.  Şanlıurfa'nın sorunlarını dile getireceklerini söyleyen Yavuz, “Bazı şeyler vardır insanlar, eksiklik ve yanlışlıkları görür biri söylesin diye bekler. On dört yıldır durum böyle  sorunları gündeme getirmediğimiz zaman, zararı bize de dokunuyor. İstedik ki sorunları dile getiren biri biz olalım." ifadelerini kullandı.

Manevi eğitimin önemine dikkat çeken Yavuz, "İstiyoruz ki, çocuklarımızı güvenli bir şekilde sokağa çıkaralım. Akşam eve geç geldiğinde endişe etmeyelim. Onun için diyoruz ki maddi eğitim ile birlikte manevi eğitim de alsınlar.” şeklinde konuştu.

Sağlık konusunda çok ciddi problemlerimiz var

Şanlıurfa`nın sağlık sorunlarına da değinen Yavuz şunları kaydetti: “İnsan onuruna verilen değer bu olmamalıdır. Yoğun bakım ünitelerinde yer kalmıyorsa, hastası olan bir insan, hastasının yoğun bakım ünitesine gitmesi için, yoğun bakımdaki başka bir hastanın ölmesi için dua ediyorsa, çünkü yer açılacak kendi hastasını içeri alacak. Böyle bir duruma gelinmişse, sağlık konusunda da çok ciddi problemlerimiz var demektir. İşte bunları hiç kimse hatırlatmıyor, manevi anlamdaki boşluk gibi, maddi anlamda da var olan yetersizlikleri, eksiklik ve aksaklıkları sırf gündeme getirmiş olmak için değil, elimizi taşın altına koymak ve iktidarı adım atmaya zorlamak için, Mecliste söyleyecek sözümüz var.” dedi.

Konuşmaların ardında büro açılışı salavatlar eşliğinde yapıldı.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir