• DOLAR 32.502
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2430.471
  • ...
Tatvan halkından Bitlis`in Hür Adayına yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Bitlis bağımsız milletvekili adayı Cengiz Karakaya, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, Tatvan`da organize edilen Kutlu Doğum etkinliğine katıldı. Bağımsız aday Karakaya, beraberindeki kalabalık bir heyetle katıldığı etkinlikte Tatvan halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bağımsız aday Karakaya, etkinlik alanın girişinde büyük bir halk kitlesi tarafından sevgiyle karşılandı. Yoğun ilgiden dolayı alana girmekte zorlandı. Etkinliğe katılan Tatvanlılar bağımsız adayı tebrik ederek başarılar diledi.

“Halkın zararına olan hiçbir yaptırımın içinde olmayacağız”

Kendisine gösterilen teveccühten dolayı Tatvan halkına teşekkür eden Bağımsız Aday Karakaya, Hür Adayların meclise gitmesi halinde bu halkın maddi ve manevi sorunlarının çözümü için tüm gayretlerini sarf edeceklerini belirtti.

Halkın desteğini karşılıksız bırakmayacaklarını, sorunlarının çözülmesi için kendilerine vekalet verecek olan Bitlis halkının sesini Meclis`te en üst perde de ve gür bir sesle dillendireceklerini belirterek şunları söyledi: “Bugüne kadar birileri halkımızın vekaletini alarak, halkın istemediği ve halka rağmen işler yaptılar. Ama bizler halkımıza rağmen, halkımızın istemediği, halkımızın zararına olan hiçbir işin ve oluşumun içerisinde olmayacağız.

Bu halkın inancıyla, kültürüyle, değerleriyle, örf ve adetleriyle, gelenek ve görenekleriyle uyuşmayan hiçbir yaptırımın altına imza atmayacağız. Bu yaptırımları uygulamaya çalışanlara da karşı çıkarak onları önce rabbimize sonra halkımıza şikayet edeceğiz. Bu halkımızın dünya ve ahret saadetleri için Hür Adayların Meclis`te olması gerektiğine inanıyoruz.” ifadesini kullandı.    (Şükrü Tontaş - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir