• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Adıyaman`ın Koçali Köyünde Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman`ın Koçali köyünde Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerden Vahdet-Der tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Vahdet Çocuk İlahi Grubu`nun Kürtçe ve Türkçe Mevlid-i Şerif okumasıyla devam etti.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Adıyaman Vahdet-Der Başkanı Bilal Demir, Hz Muhammed`in ümmetine olan düşkünlüğünü anlatarak, Müslümanların Resûlullah`ın göstermiş olduğu yolu takip etmesi gerektiğini belirtti.

Tarih boyu Peygamberimize olan düşmanlığın bugüne kadar devam ettiğini belirten Demir, “Peygamberimizin vefatından bu yana 1444 yıl geçmesine rağmen O`na ve İslam`a olan düşmanlık hiç bitmemiştir. Geçtiğimiz senelerde Peygamber efendimizin karikatürlerini çizdiler, Kur`an-ı Kerim`i yaktılar. İslam düşmanları tarih boyu İslam`a ve onun Peygamberine düşmanlık etmiştir. Bunun karşısında Müslümanların daha fazla Resûlullah`a bağlanıp, O`nun göstermiş olduğu yolu takip etmeleri ve sünnetini hayatlarında yaşamaları gerekir.” dedi.

Etkinlik, Vahdet Çocuk ilahi Grubu`nun seslendirdiği ilahilerden sonra yapılan ikram ve yapılan dua ile sona erdi.   (Yakup Söğüt - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir