• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Peygamber sevgisi her geçen gün çığ gibi büyümektedir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş`ın Çağlayancerit ilçesinde ve ülkenin birçok noktasında düzenlenen Kutlu Doğum etkinliklerini İlke Haber Ajansı`na değerlendiren Müftü Adem Bozkurt, Peygamber sevgisinin tüm insanlığı kuşatacağına dikkat çekti.

“Peygamber sevgisi her geçen gün çığ gibi büyümektedir”

Peygamber sevgisinin her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü vurgulayan Bozkurt, “Toplumumuz özellikle bu programlar vesilesiyle, uyanışı birlik beraberlik ruhuyla birbirine kenetlenmesi çok manidardır. Peygamber sevgisi her geçen gün çığ gibi büyümektedir. Bu sene Peygamber Efendimizin 1444. Kutlu Doğumunu kutladık. Bu vesileyle birçok insanımızın yeni bir bilinçle manevi yönden uyanışına vesile olduğumuzu ve vesile olunduğunu düşünüyorum.”dedi.

“Peygamber sevgisi tüm insanlığı kuşatacaktır”

Kutlu Doğum coşkusunun sadece bir haftaya veya belli bir zamanla sınırlı kalmayacağını, bütün zamanlara yayılacağına dikkat çeken Bozkurt, “Bu noktada büyük bir gayret içerisinde olan değerli kardeşlerimi tebrik ediyorum. Allah (cc) bu emeklerimizi kendi katında kabul etsin. Rabbim bu programları daim etsin. İnşallah ben inanıyorum ki, artık bu Kutlu Doğum coşkusu sadece bir haftaya veya belli bir zamana değil, bütün zamanlara yayılacaktır. Peygamber sevgisi tüm insanlığı kuşatacaktır.”ifadelerini kullandı.

“Hz. Peygamber ve birlikte yaşama ahlakı”

İslam ümmetinin Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümünde birbirlerine kenetlenmesini temenni eden Bozkurt, “Son iki yıldır dünya genelinde yaşanan büyük insanlık dramlarından dolayı ve bu yaşanan dramlar içerisinde ümmet-i Muhammed`in yaşadığı ve sahnelenen büyük acılar üzerine bu yıl, Diyanet İşleri Başkanlığımız ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı` temasını seçti. Allah (cc) bu vesileyle inşallah dile getirilen hakikatleri ümmet-i Muhammed`in hayatına hâkim kılsın. Birlik ve kardeşlik ruhu ile Peygamber Efendimizin 1444. Doğum yıl dönümünde birbirimize kenetlenmeyi bizlere nasip eylesin.” duasında bulundu.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir