• DOLAR 32.602
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2494.772
  • ...
Çağlayancerit halkı Kutlu Doğum sevincini paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kahramanmaraş`ın Çağlayancerit ilçesinde düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği sonrası Çağlayancerit halkı, ilçelerinde düzenlenen etkinlikten dolayı memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Çağlayancerit`te düzenlenen ‘Eşsiz Önder Hz Muhammed(sav)` temalı Kutlu Doğum etkinliği sonrası ilçe halkı duygularını İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) paylaştı.

“Peygamber Efendimizin önderliğine, maddi ve manevi hayatına çok ihtiyacımız var”

İlçelerinde düzenlenen etkinlikten dolayı memnun kaldıklarını ifade eden İsmail Çakıl, “Gerçekten bu asırda Peygamber Efendimizin önderliği ile maddi ve manevi hayatına çok ihtiyacımız var. İnsanlık buhran ve ahlaki dram içerisindedir. Bunun da giderilmesi için Peygamber Efendimizi tanımak, bilmek, anlamak ve O`nun hayatını yaşamak lazım. Bu manada bu etkinliği düzenleyenleri takdir ediyoruz. Bu manada Çağlayancerit halkının teveccühü var. İnşallah bu çalışmaların aynı manada ve aynı tempoyla devam etmesini istiyoruz. Peygamber Sevdalıları Platformunun bu çalışmalarını devam ettirmesini bekliyoruz.” dedi.

Kutlu Doğum etkinliğini çok beğendiklerini dile getiren Abidin Demir, “Öncelikle Peygamber Sevdalıları Platformunun Peygamber Efendimizin aşkını, muhabbetini ilçemizde yaşattığı için çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir program oldu. Rabbim hizmetlerini muvaffak eylesin. Gerçekten çok memnun olduk. Bu tür programların devamını ilçemizde bekliyoruz. Allah (cc) düzenleyenlerden razı olsun.” şeklinde konuştu.

“İnşallah bu tür programların devamını bekliyoruz”

İlçelerinde sürekli Kutlu Doğum etkinliklerinin düzenlenmesini arzu ettiklerini belirten İlyas Kekil de şunları söyledi: “Biz Diyarbakır`da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliklerindeki güzelliği görünce, bu sevda bizim ilçemize de gelir mi diye soruyorduk. Rabbime hamdolsun geçen yılda bu yılda bu sevda ilçemize geldi. Bu Peygamber sevgisini bizimle paylaştıklarından dolayı Rabbim Peygamber Sevdalılarından razı olsun. Bu etkinliklerin asıl içeriği Peygamberi tanımak, meydanlarda Peygamber ve ashab ile buluşmak, Kutlu Doğum etkinliklerinin asıl amacı budur. İnşallah bu tür programların devamını bekliyoruz.”

“Bu tür programlar insanların birbirleri ile kaynaşmasına vesile oluyor”

Kutlu Doğum etkinliklerinin insanların birbirleri ile kaynaşmasına vesile olduğunu ifade eden Çetin Topoğlu ise “Kutlu Doğum etkinlikleri çok güzel oluyor. Diyarbakır, Gaziantep ve bu günde Çağlayancerit`te düzenlenen etkinliğe katılmak için geldik. İnşallah bu programların devamı gelirse, inşallah ümmetin vahdeti için vesile olur.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir