• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2299.224
  • ...
DHA: Binlerce Peygamber Sevdalısı Yenikapı`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbulda düzenlenen Kutlu Doğum Etkinliği Doğn Haber Ajansı'nda şu şekilde yer aldı:

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun düzenlediği Kutlu Doğum etkinliği çerçevesinde binlerce kişi Yenikapı Meydanı'nda toplandı. Saat 14.00 sıralarında başlayan etkinlikte kadın ve erkekler haremlik-selamlık olarak ayrıldı. Çocukların elllerindeki Tevhid bayrakları dikkatleri çekti.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinlikte Grup Özlem'in seslendirdiği ilahilere hep bir ağızdan eşlik edildi. Kalabalık sık sık tekbir getirdi. Onlarca balonun uçurulduğu etkinlikte söz alan araştırmacı yazar Mehmet Göktaş, "O Allah'a hamdolsun ki bizi dünyanın en güzel şehrinde biraraya getirdi.

O Allah'a hamdolsun ki dünyanın en güzel insanı için biraraya getirdi. O Allah'a hamdolsun ki dünyanın en güzel insanlarını da burada biraraya getirdi.

Çünkü bugün sizler bu meydanda gerçekten yeryüzünde Allah'ın işaretlerisiniz. Allah'ın ayetlerisiniz..Bugün bu meydanda 2 kişiden bahsedeceğim. 2 kişi daha var. Furkan Doğan ve Yasin Börü. Dikkat edin Yasin Börü ve Furkan Doğan bu coğrafyanın kurtuluş reçetesidir" dedi.  (DHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir