• DOLAR 32.386
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2326.454
  • ...
'Hür Adaylar' Nasıroğlu'na taziye ziyaretinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın desteklediği bağımsız adaylar, geçtiğimiz Perşembe günü AK Parti seçim lokalindeki olayda hayatını kaybeden Abit Nasıroğlu’nun babası eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili adayı  Yapıcıoğlu ve Batman Bağımsız Milletvekili adayı Gök, aralarında HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Cemal Çoban,  HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı ve HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru'nun da bulunduğu bir heyetle, Nasıroğlu ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Batman’a bağlı  Kayabağı (Basorke) köyündeki  taziye evine ziyarete giden ‘Hür Adaylar’ı ve beraberlerindeki heyeti eski  Milletvekili Nezir Nasıroğlu ve ailesi karşıladı.

Nasıroğlu ailesine başsağlığı dileyen Yapıcıoğlu ve Gök, hayatını kaybeden Abit Nasıroğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına  ise sabır diledi. 

Nezir Nasıroğlu ve ailesi, Yapıcıoğlu ile Gök’e yakın ilgi gösterip taziye ziyaretleri ve acılarını paylaşmaları vesilesiyle teşekkür etti.

Yapıcıoğlu, Gök ve beraberlerindeki heyet, Nasıroğlu'nun taziyesinin ardından Beşiri’nin Beyçayırı (Halfasé) köyüne ve Bımere köyüne taziye ziyaretinde bulundu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir